Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valószínűleg leakar húzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg leakar húzni engem a nő?

Figyelt kérdés
Ma megismertem a Badoon egy csajt, aki Szlovákiában él, aztán egyből rátért talizzunk, de nem válaszolt sokáig utána, majd átmentünk Messengerre, elkezdtem csörgetni, és nem vette fel, azt írta várjak, eltelik egy óra még mindig nem válaszolt, elkezdtem megint csörgetni, mondja talizzunk ma, mondom nem érek rá ma, ki is nyomott.

okt. 20. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha kinyomott akkor hagyjad. De egyébként is ha szerinted le akar húzni. Ismerkedj mással.
okt. 20. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Most kaptam tőle egy üzenetet, hogy kéne neki 50 ezer Ft kozmetikusra, cigire
okt. 20. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Tiltsd le a jó ég áldjon meg! 🤦
okt. 20. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha ennyire pénzt akarsz adni, akkor add nekem. Én pizzára költeném meg benzinre.
okt. 20. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Ez a mentsük meg az arab herceget borsodi verziója? :D
okt. 20. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Írd meg, hogy akkor menjen dolgozni és küld az anyjába.
okt. 20. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Hú, nekem is küldhetnél 50 ezret!
okt. 20. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

4.7.

Adnál kézi( vagy száji ) munkát neki te is?

okt. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!