Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az estben mit tudnék érte tenni? (Folytatás lent)
Adott egy évekkel ezelőtti kiszemeltem, végül semmi nem lett a dologból, mert akkor béna voltam időben kezdeményezni, párszor beszéltem vele pár szót, de tetszett is, és kedveltem is.
Ez volt kb 4 éve, utána egyszercsak eltűnt, és nem láttam már többet, de akkor még facebookon voltak kint képei.
Pár hete viszont az egyik ilyen alkalmi szolgáltatás kereső oldalon, belebotlottam valakibe aki nagyon hasonlított rá, ki volt ugyan takarva az arca, meg ahol láttszott a tetoválásai is, de úgy gondoltam hogy ez ő, a haja meg a magassága, meg a pont ugyan ott lévő tetoválásai miatt.
Egyik nap összeszedtem a bátorságom, és felhívtam, hogy haljam a hangját, igen, sajnos jól gondoltam, ő volt az.
Mit tudnék érte tenni, és miért csinálja most ezt? Kedvelem, annyira ismertem azért, hogy tudjam, hogy ő nem ilyen lány? Annyira sajnálom, tönkre fogja tenni magát, szeretnék segíteni rajta valahogyan, mert megérdemli.
(Nem, nem fogom megadni az elérhetőségét, és se az ottani se az igazi nevét nem mondom meg, nem válaszolok privátra sem)
És elmesélte neked, hogy mi a baja, szeretné ha hőst játszanál? Mert ha nem akkor mit akarsz? Ha a szüleire, rokonaira nem hallgat majd pont te rád fog? Szépen hagyd békén a kéretlen megmentői komplexusoddal és persze a rögeszméddel iránta.
(Kérdező nem létezik kiszemelt/crush 4 éve, de obszeszív kötődés annál inkább. Magadra kéne figyelned helyette mert nem egészséges amit érzel iránta, egy nagyon jó pszichológus kéne neked!)
Már nem érzek iránta úgy mint régen, az egyértelmű.
De azért úgy érzem, hogy bárkinek tartozok ennyivel, aki valaha is érdekelt, vagy csak barátom volt. Nem tudom miért baj, ha szeretnék segíteni rajta, emberek vagyunk, van aki ismeretlenül is megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!