Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz egy ürüggyel megpróbálni ismerkedni?
Haver! Ha nem kockáztatsz nem nyersz.
És a hozzáállásod kész öngyilkosság. Egy repülő madarat sem fogsz tudni puszta kézzel elkapni. Ráadásul ha befeszülsz, a motorikus mozgásod is rosszabb lesz, tehát mégesélytelenebb.
Viszont ha kiszórsz magadelé egy kis eledelt, ha éhes, esélyes hogy odaszáll és elkezd csipegetni. Minél többször tudod megetetni annál barátságosabb lesz. Előbb-utóbb a kezedből fog enni, de akkor már elkapnod sem kell...
"Aki nekik kell, vagy aki elég érdekes számukra annál ugyanúgy tepernek."
Azért ez elég kicsi százaléka a férfiaknak, akik után a nők is tepernek...
Ha eddig sem tartoztál az adonisz kategóriába, nem volt erről tapasztalatot, hogy egy nő akart jobban, akkor nem hinném, hogy érdemes ebben bíznod.
Tulképpen az a kérdésed, hogy az indirekt, azaz bujtatott próbálkozás, hatásos-e?
Hát azt kell, hogy mondjam: igen.
Legalább is sokkal többször mint a direkt, egyenes próbálkozás.
Szerintem az arány, olyan 70-30.
Elmondom miért. A flörtölés egyik alapköve, a titokzatosság, a kétértelműség, ami ugye növeli az izgalmat. Tehát ha nem terítesz ki mindent egyből, akkor sokminden benne van a pakliban. (A poker is unalmas lenne, ha folyamat látnánk minden lapot)
A másik dolog, egy másik ember egyértelmű közeledése, egyben egy döntés, választás, a megközelített részéről. Hogy elutasítja vagy közelebb engedi. Ha elutasítja, akkor azzal árthat a másiknak (ezért szokták részben a van barátom leszbi vagyok kártyát kijátszani, akkor is ha nem igaz), ha pedig igent mond, azzal elindít valamit, ami kétesélyes, viszont itt a lehetséges rossz kimenetel fogja nyomasztani.
Szóval összességében jobb a laza csevej, szerintem. Aztán ha már van miből gazdálkodni, onnanstól lehet coming out-olni.
Van akinek jól megy a flörtölés és az ismerkedés, mert olyan a stílusa, ért a nők nyelvén, ahogy mondani szokás. Biztos tanulható, de legfőképp adottság kérdése szerintem. Ebből pedig én keveset kaptam.
Volt már, hogy kezdeményeztek nők, de tény, hogy olyan aki nekem tetszett, olyan csak egy-kettő volt. Ennél fogva erre nem is várok, a jeleket meg nem értem. Kicsit már beletörődtem a sorsomba, hogy nekem lehet nem lesz senkim. Értek ezalatt egy barátnőt, aki mellettem van ideig-óráig. Feleségről, aki még gyereket is szülne nekem meg aztán tényleg nem is álmodtam soha, mert nem hiszek benne, hogy volna olyan. Másban próbálom megtalálni az örömömet.
Néhanapján megtetszik egy nő, de mivel a csillagok soha nem úgy állnak, hogy abból legyen is valami, (mint ahogy ebből sem lesz így semmi) így marad minden a régi.
Megannyian mondják, hogy annyit szívnak meg annyira nehéz lett a párkeresés. Ja, és ezt olyanok mondják, akik amúgy egész jók benne, egymás után viszik, fűzik a nőket.
Nekem sem megy igazán. Csak itt okoskodok gyakorin.
De így kívülről nézve mások problémáit könnyebb tisztán látnom.
Ha jól veszem ki nem vagy antiszoc. Tehát beszélgetsz kommunikálsz emberekkel. Elég ha csak beszélgetsz velük ismeretlenekkel, pár szót odalöksz köszönés mellé a boltosnak. Megkérdezed a villanyóraleovasót hogy van, milyen a munka manapság, munkahelyen kicsit jobban nyitsz kollégák felé. Nevetségesnek hangzik, de egy idő után azon kapod majd magad, hogy azzal a nővel beszélgetsz, aki tetszik. Lehet, hogy nem fogod megkapni, de közelebb leszel hozzá mint most.
Most ha nullán vagy is jobb az 1 meg a 2. Jobban fog esni.
Az jó, ha másban is találsz örömet. Alap hogy ne hiányozzon semmi. Mert az rádnyomja a bélyeget. El tudd fogadni, nincs nő, nincs sírás https://www.youtube.com/watch?v=pHlSE9j5FGY
Tudom hogy nehéz így hozzáállni, mert ha valakinek sok szarság van az életében, folyamat keresi a felszabadulást. És a másik nem közelsége tényleg felszabadító.
Na mind1, lényeg a lényeg, sokszor amit szeretnénk az csak lépések sorozata, amin végig kell mennünk, és ehhez csak egy kis céltudat meg kitartás kell. Bár az összes lépést nem mindig látjuk előre ami nem is baj.
Ezt a kérdésben forgó csajt ejtem szerintem. Ha valaki belémbotlik "véletlenül" akkor lehet lesz belőle valami.
De ráerőltetni nem fogom magamat senkire, mert lehet mással sokkal jobban járna, jobban alakulna a sorsa. Utána meg csak megbánná, hogy miért velem állt le, mert más lehet többet tudott volna neki adni egy életen keresztül.
27 ez a "nem vagyok elég jó" hozzáállás sem fog neked csajt szerezni, hidd el
ha erőltetésnek érzed hagyjad.. de azért egy tisztességes bepróbálkozás még nem erőltetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!