Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy ürüggyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz egy ürüggyel megpróbálni ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, viszont élőben nem szoktam túl gyakran látni, de ha látnám sem volna merszem odamenni hozzá, ahogy senkihez sem. Így aztán maradt a Facebook. Bár nem ismerem, de bejelöltem, el is fogadott tegnap. Van egy egész jó ürügy amit meg tudnék neki írni, de hogy hogyan alakulna tovább a beszélgetés azt nem tudom, mert lehet elintézi egy szóval, és meg sem fordul a fejében, hogy valójában milyen szándékkal írtam. Vagy úgyis átlát a szitán minden nő?

okt. 19. 20:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, hogy írd meg hogy mit akarsz kerek-perec. Rosszul vagyok az olyan üzenetektől, hogy csak érdeklődik a hogy létem a felöl. Aztán amikor rákédezek hogy amúgy mi a szándéka, akkor csak annyit ír, hogy őt tényleg érdekli hogy hogy vagyok.

Jah persze :D

okt. 19. 23:48
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem leszek képes nyíltan elmondani, vagy így rátérni amit említettetek a sütizéssel, kávéval. Valamiért leküzdhetetlenül félek.

Hátulról nem lehetne megközelíteni a dolgot, hogy egyértelmű is legyen, de ne is annyira nyílt mint leírni, hogy szeretném megismerni, mert szimpatikus stb.?

Rá hiába várok, nagyon ritkán kezdeményezett olyan aki nekem is tetszett.

okt. 20. 08:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nőként kiszagoljuk az ürügyeket. Olyan béna tud lenni...

Légy bátor, és hívd el valahová. :)

okt. 20. 09:31
 14/28 A kérdező kommentje:

Nem fogom, mert megvan rá az esély, hogy nemet mond.

Nem akarom, hogy elutasítson senki, mert utána csak az maradna meg, hogy ez is kikosarazott meg az is, meg a harmadik is. Így is volt már olyan, hogy valakinek írtam egy ilyen ürüggyel aztán megkérdezte ő is, hogy mi célból írtam neki. Persze, hogy nem mondtam el, csak köntörfalaztam. Nem lett belőle semmi, de neki szerintem nem is tetszettem amúgy sem. Akkor merült fel bennem, hogy ez a módszer lehet nem is annyira célravezető.

okt. 20. 10:09
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az ürügy-módszer sem célravezető...

Talán ha extra kedves vagy és bókolsz közben, akkor lehet meghozod a kedvét, de ez sem biztos.

okt. 20. 10:40
 16/28 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha ilyen erős félelmeid vannak akkor már eleve buktad az egészet! S mit is vársz netes írogatástól, azt írja juk de cuki srác vagy fussunk már össze? S onnan hogyan tovább? Ha élőben köpni-nyelni nem tudsz akkor bukta a történet.

#14 mindig megvan az esély mindenkinél, hogy nemet mond. Na és? Ha meg sem próbálod, akkor 100% a nem, ha megpróbálod akkor legalább az 1% esélyt megadod magadnak.

okt. 20. 11:42
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem azt várom, de ha érdeklődőnek mutatja magát, kérdez ő is és nem csak egyszavas válaszokat ad, akkor abból már gondolom, hogy valamennyire tetszem neki én is. Sokkal könnyebb így elhívni valahova, ezek tudatában.
okt. 20. 11:49
 18/28 anonim ***** válasza:
#17 magyarán kész eredményt akarsz erőfeszítés, a kudarc kockázata nélkül. Úgy is lehetne fogalmazni, várod a sültgalambot. Barátom ilyen soha nem lesz! Neked kell "megdolgoznod" a szimpátiáért, a vonzalomért - s igen bármikor benne van bárkinél, hogy kudarcot vallasz. Na és? Mész akkor tovább, ha kell 100-szor is amíg egy összejön.
okt. 20. 12:03
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen, valami olyasmit. Szeretek biztosra menni a dolgaimban, kísérletezni meg kockáztatni nem szeretek ilyen téren.

Miért annyira nagy "elvárás" ez? Nem tudok, nem is akarok küzdeni senkinek a figyelméért, senkinek a szimpátiájáért, ha ez nem jár kölcsönösen alapból. Nemhogy száz nőnél, még tíznél sem próbálkoznék, ha semmi sikerem.

okt. 20. 12:32
 20/28 anonim ***** válasza:
#19 soha nem lesz nőd ha így állsz hozzá. A nők azt várják hogy igenis küzdjél értük, te teperj ne pedig a készételt várd tapsra.
okt. 20. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!