Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hatna rád?

Figyelt kérdés

Az ha a barátnőd minden reggel úgy kel,hogy nem akar felkelni.

Miközben semmit nem tesz ellene,csak mondogatja hogy nem akar felkelni. Se korábban nem fekszik le, se nem változtat az alvási szokásain vagy a minőségén.

Őszintén ezt hallgatni és így indítani a napom már engem is lehúz.

okt. 19. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is utáltam korán kelni, de évekig hajnali 3-kor keltem. Most ugyan csak néha vagyok délelőttös, de már napokkal előtte gyomorgörcsöm van tőle, ezt nem titkolom.

Az exem utálta, hogy mondjuk szabadnapon kicsit tovább alszom, ő korábban kelt fel, viszont korábban is aludt el.

Én rájöttem, hogy fontos az, hogy mennyire passzoltok ebben. A párom is nagyon nehezen kel reggel, viszont éjszakában nyúlóan még vihorászunk.

okt. 19. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom még fiatal a hölgyemény.

Idősebb korban a létező összes barátnőm már hajnalban kukorékolt, rohangált, matatott.

Őket meg biztos az zavarta, hogy én keltem nehezebben.

Ha kissé megborul az egészség, első aminél ez jelentkezik, az alvás.

okt. 19. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj már aludnia sem lehet a boltos csajának.
okt. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!