Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok arra, ha megkérdeznétek ezt a másiktól, és így reagálna?

Figyelt kérdés

- Mik a hétvégi tervek, van már valami program?

- Hát nem megyek át ha beteg vagy, ha erre vagy kíváncsi, nem akarom elkapni.

:)

okt. 18. 22:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még csak ismerkedtünk mi is, amikor én is lerobbantam. Csak azért nem jött azonnal, mert akkor volt a covid és abban maradtunk, hogy megvárjuk a teszt eredményét, én nem akartam neki problémát belőle, hogy ha covidos vagyok akkor a munkahelyéről ő is kiessen egy hétre vagy 10 napra, már nem is emlékszem mennyi volt akkor a karantén ideje. Addig hozott nekem a lakásomra mindenféle gyógyszert és gyümölcsöt, amíg nem jöhetett be. Amikor megjött a negatív eredmény, szó nélkül repült hozzám. Ezt csak azért írom, mert a te pasid szerintem rohadt bunkó volt. Az oké hogy nem akarja elkapni, de lehetett volna ezt kedvesebben is közölni, meg nem kell egymásba bújni ha valaki beteg, annyit meg alap lett volna hogy megkérdez, van-e esetleg szükséged valamire, vigyen- e neked valamit.
okt. 19. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!