Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok egyedül ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok egyedül ezzel a gondolattal?

Figyelt kérdés

Már egy fél éve szakítottunk a barátnőmmel, de nekem még mindig nagyon hiányzik. Sajnos nem működött a kapcsolat, nagyon nem úgy jöttünk ki egymással mint az elején és tényleg jobb így, de ettől függetlenül szerettem mindig is. Minden nap eszembe jut és néha szeretnék vele váltani pár szót, hogy hogy van. Öt évig voltunk együtt, számomra hihetetlen, hogy többet nem látom, vagy nem beszélek vele.

Mások azt mondták, hogy hülyeség beszélni az exekkel meg az a normális, ha elfelejtem. Ha lesz másik kapcsolatom engem akkor is érdekelne, hogy hogyan alakult az élete.

okt. 18. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van ez így... Az idő begyógyítja a sebeket. Illetve, ha jön másik lány, aki felkelti az érdeklődésedet! Fel a fejjel:)
okt. 18. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes felkeresni és feltépni újra a sebeket...
okt. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!