Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik válaszoló felháborító válasza késztet a következő kérdésemre. Mi az a dolog amit végképp nem tennétek meg egy családtagotokért, szerelmetekért, gyereketekért? Többi lenn
Figyelt kérdés
A válaszoló azt a választ adta az egyik kérdésre, hogy sosem feküdne le senkivel pénzért, csak azért, hogy a gyerekeinek tudjon enni adni, inkább otthonba lökné őket. Tegyük fel ez az egyetlen lehetőség arra, hogy pénzhez jussatok(most az nem érdekel, hogy akadhat más is). Csak ez az egy lehetőség van arra, hogy pénzhez juss, nagy szükséged van rá. Megtennétek?2010. nov. 4. 15:19
11/15 anonim válasza:
én baromi szívesen lefekszem bárkivel pénzért. vagyis csak nővel!!! :-P
24F
12/15 anonim válasza:
hát.. igazából én nem nagyon tudom elviselni az embereket már egészen kicsi korom óta tudtam , hogy nem igazán kedvelem őket,nem vagyok még szülő de valószínűleg nem tenném meg. az állatokat jobban kedvelem.
13/15 anonim válasza:
El nem tudom milyen erzes lehet az anyukanak, mikor az egyetlen szeretett kicsi fia/ lanya felno, es megtudja a beveteli forrasokat. Szerintem ezzel igen nagy torest lehet okozni. Haat hamarabb alnek ki koldulni... Mas megoldás nincs?
14/15 anonim válasza:
Eleve nem lennék olyan felelőtlen, hogy gyereket vállaljak, ha nem tudom rendesen felnevelni.
15/15 anonim válasza:
4:23 as vagyok. Nem ismerem a kérdezőt, fogalmam sincs milyen élethelyzetben lehet, de ne haragudj kedves utolsó hozzászóló szerintem semmi helye nincs itt a hozzászólásodnak. Egy: nem ez volt a kérdés Kettő: Egy gyermek felnevelése nem pár hónap nem tudhatod a te életedbe is mikor állhat be egy olyan helyzet, amikor olyanokba kell gondolkodnod amit eddig nem tettél.
Nyilván mérlegel az ember, de egy ilyen jellegű hozzászólás nem segít előre senkit. ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!