Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen profilo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen profilokról?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sok olyan facebook prodilba futok bele, ahol nő az illető, több száz ismerőssel,aki 99%-ban férfi (jól szituált, 20-40 éves korosztály). Profilkép alapján nem felismerhetőek és amíg nem vagy az ismerőse, sok tartalmat se nagyon látsz.Tesómat is jelölgetik,de ő ilyenekkel nem foglalkozik. Megkérdeztem,ezt hogy érti,de csak mosolygott. Mire gondolt az "ilyenek" alatt szerintetek?

okt. 17. 01:03
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

“Profilkép alapján nem felismerhetőek és amíg nem vagy az ismerőse”

Ezt hogy érted?

okt. 17. 01:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan a profilképük,hogy nem látszik (rendesen) az arca. Pl háttal áll,vagy homályos tükörkép, esetleg egy viragot/telefont tart az arca elé. Infók se nagyon vannak,max a város megjelölve. Szóval a valódi identitása rejtve marad. Viszont mivel ennyi ismerősük van, nem hinném,hogy kamu profil.
okt. 17. 01:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk látható az arcom a prodilképemen, de az egész facebook úgy van beállítva, hogy csak az ismerőseim láthatják a képeimet/adataimat stb. Tehát aki számomra ismeretlen, még üzenetet sem tud nekem küldeni.
okt. 17. 01:38
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem láttam még ilyet, de kérdezném tovább a tesómat. Mondjuk ő nem játszmázós. Mi ez a mosolygás?
okt. 17. 02:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Próbáltam,de nem foglalkozik vele. Ezért még jobban érdekel :D

Szerintem ezek a nők vagy ennyire vágynak a "figyelemre" vagy pénzért nyújtanak bizonyos szolgáltatásokat, ezért van szinte kizárólag csak férfi ismerősük. Számomra érdekes jelenség,mert én pl el nem tudnám képzelni,hogy csak nőket vagy csak pasikat jelöljek. Főleg,hogy biztosan nem ismernek mindenkit a "listájukról". Fura.

okt. 17. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Ezek prostik vagy csalók.
okt. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!