Miért írogathatnak/jelölgethetnek random török profilokról facebookon?
Megnyithattam valami vírusos oldalt? Valaki feltölthette a képeim valami ismerkedős oldalra? Adathalász céllal írogatnak?
Nem látok kapcsolatot a profilok között, és fogalmam sincs hogy tudnék ez ellen tenni. Valakinek valami ötlete?
Először is ezek csak BOTOK, nem kell velük foglalkozni, ezek mindenkit zaklatnak, adathalászás, ismerősgyűjtés céljából, ahogy azok is ugyanolyan BOTOK, akik melltartós fürdőruhás női képekkel, akik képe fölé van írva, hogy lásd a hívás szexet és a videóimat, ezek zaklatnak férfi felhasználókat.
Amit tehetsz, hogy végleg megszabadulj tőlük és soha ne találhassanak rá a profilodra, hogy totál ismeretlenek számára, akikkel nincs 1 száll közös ismerős sem, letiltod az ismerősnek jelölő ikont, hogy csak az ismerősök ismerősei jelölhessenek.
Állítólag whatsappon is jönnek az ilyenek (igaz, azt is a facebook fejleszti, szóval nem vagyok meglepve)
Haverom Viberen kapott hasonlót.
Na igen, az a baj ezekkel a telefonszámmal regelős platformokkal, hogy nagy részükben nem lehet beállítani, hogy ne lássanak mások automatikusan.
A viber meg egyenesen világgá kürtöli, hogy "hahó itt vagyok"
A facebookot meg inkább hagyjuk.
Egy undorító hibagyűjtemény, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!