Hamarosan eltűnnek a lájkok, (hála,vagy nem hála istennek, kinek hogy) csak az oldalakról, vagy a profilokról is?
Figyelt kérdés
mármint a facebook-ra gondoltam2021. jún. 11. 22:30
1/3 anonim válasza:
Miért tűnnének el?
Sokan ezek miatt töltenek fel tartalmat, hogy minél többet kapjanak rá.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de már régóta olvasok róla. Töltök fel linket: [link]
Ez a legutolsó, vagyis mostani május 27. Itt már úgy írja, hogy nem tűnnek el, csak aki szeretné elrejtheti. Korábban még úgy írták, hogy eltüntetik. Viszont olvastam olyat is, kicsit félreérthetően, hogy csak a lájkolós oldalakról, ugyanakkor előtte még az összes, vagyis a személyes profilokról is szó volt. Kicsit nehéz most ebben eligazodni. Ha rákeresel úgy, hogy lájkolások eltűntetése vagy elrejtése facebook, akkor kiad egy csomót, még 2019 évit is.
2021. jún. 12. 09:34
3/3 A kérdező kommentje:
De mondjuk az is szomorú, ha valakik csak a lájkolások számából értékelik magukat. Ott már baj van!
2021. jún. 12. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!