Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti mit értettek alkalmi kapcsolat alatt? Olyankor mit vártok el a pasitól?
Na és akkor a "barátság extrákkal"? Itt is csak szex van és más semmi?
Vagy van érte jutalom (kaja, pénz, rezsi)?
"A közös programok, egymás támogatása, jófejkedés, kedveskedés témát hagyja meg a párkapcsolatra."
Akkor te miért nem hagyod meg a szexet a párkapcsolatra?
Miért nem tisztelitek saját magatokat sokkal jobban, nők?
Ha ti sem tisztelitek magatokat, hogyan várhatnátok, hogy mások, a pasik is tiszteljenek?
Miért vagytok képesek belemenni olyan kapcsolatba, amelyikben eleve tudjátok, hogy nem számíthattok tiszteletre, hanem tárgyiasítva lesztek?
Aztán meg sírtok, hogy így a pasik meg úgy...
Nem.
Rajtatok múlik első sorban.
Ha nem mennétek bele ilyen hülyeségekbe, boldogan élhetnétek ti is meg a családotok is.
Engem egyszer egy pasi belekevert ilyenbe, eleinte csak szexeltünk, aztán elhívott programokra…mondom biztos mert érez valamit. Lófszt, csak biztos kényelmes volt neki, hogy jókat szexel meg emberileg is elvan velem, de járni nem akart. Na ott vetettem véget a dolognak. Szerintem egy szexkapcsolat csak nagyon éles határokkal működik, amiket nem szabad átlépni. Magyarul csak szex és más semmi.
Pont ugyanazért, amiért a pasi is. Jó vele a szex, de kapcsolatra nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!