Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kiábránditó ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábránditó ismerkedésnél egy kicsit pattanásos hát?

Figyelt kérdés

okt. 14. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem. A hátat annyira nem is lehet látni, mármint ha szerelmes ölelkezés van, akkor elölről fogod látni a másikat, nem hátulról. Mármint elsőre... aztán utána meg, ha valakinek ez elég és emiatt elhagyja a másikat, annak kongretulésönsz.
okt. 14. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

De elsőre meztelenül mész randizni?

Kezeltesd, amúgy.

Bőrgyógyász.

Irritáló anyagok mellőzése, stb.

okt. 14. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

2.

Az irritáló anyagok mellőzése jó tipp, meg házi krémek esetleg, a bőrgyógyász már kevésbé, az én városomban időpontfoglalás kell az időpontfoglaláshoz is a bőrdokihoz. Az idősek néha ténylegesen összeverekednek a helyeken.

okt. 14. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Nekem igen. Engem egymás pattanásainak a nyomkodása is mindig elborzasztott. "Gyenge" leszek tőle, mint vérvételnél, mikor érzem, hogy jön a whoosh.
okt. 14. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az, genetika, sosem csináltak ebből problémát. Nem durván pattanásos, de sajna azért van rajta.
okt. 14. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért érdemes kivizsgáltatni. Lehet inzulinrezisztencia, allergia is.

Vagy bőrápoló termékekkel sokat lehet javítani. Skinsmart, okosszépség, akik régóta foglalkoznak ezzel és tudnak termékeket ajánlani (web, insta, face szerintem megtalálod).

okt. 14. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Hátulról sem a hátad fogják nézni.
okt. 14. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ritka az az ember akinek makulátlan a háta, szóval ezen ne aggódj.
okt. 15. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!