Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak tetszik egy nő tud olyan írni/mondani a nő az ismerkedés legelején ami totál kiábrándít?
Igen, sok ilyen van.
Most így például számomra elég annyi is, ha elkezd itt a horoszkóppal, vallással, Fidesszel vagy valami hasonló magasztos dologgal szimpatizálni akkor nálam már eldőlt, hogy nem akarok tőle komoly kapcsolatot.
Nő vagyok:
Hazugság, képmutatás, a másik ember becsapásának megpróbálása.
Volt egy csaj akibe bele voltam zúgva teljesen, első randiról késett fél órát, majd azzal az indokkal jött elő, hogy előbb le kellett szálnia a buszról mert be kellett szaladnia a nyilvánosba mert a töltöttkáposztától csikart a gyomra…
Teljesen megundorodtam a csajtól, 10éves sztori egy haverom felesége lett azóta, de mai napig ahányszor találkozunk, mindig az jut eszembe, “vajon fosott e már ma?”
Arról a részéről tehet, hogy legalább kitalálhatott volna akármi más indokot első randin, minthogy bevallja, hogy majdnem összefosta magát. Valamint kielemezte, hogy ez náluk családi vonás, hogy minden vacaktól fosnak…
Előtte 1 órával még arról álmodoztam, hogy fogom kinyalni aznap este a szobámban… hát így nem nagyon volt kedvem hozzá…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!