Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasinak tetszik egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak tetszik egy nő tud olyan írni/mondani a nő az ismerkedés legelején ami totál kiábrándít?

Figyelt kérdés
Ha igen mit? Ezután akkor a nőnek már semmi esélye?
jan. 8. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok ilyen van.

Most így például számomra elég annyi is, ha elkezd itt a horoszkóppal, vallással, Fidesszel vagy valami hasonló magasztos dologgal szimpatizálni akkor nálam már eldőlt, hogy nem akarok tőle komoly kapcsolatot.

jan. 8. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de feltetelezem, hogy bármi, ami sértő, bunkó beszolas, az is ilyen lehet.
jan. 8. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz helyesírási hibák... Amikor érződik, hogy nem elgépelte, hanem tényleg nem ismeri a magyar nyelvet.
jan. 8. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
3. Ez teccik !
jan. 8. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

Nő vagyok:

Hazugság, képmutatás, a másik ember becsapásának megpróbálása.

jan. 8. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Aszongya kő möni vöni önni.

Na csumi.

jan. 9. 00:23
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Volt egy csaj akibe bele voltam zúgva teljesen, első randiról késett fél órát, majd azzal az indokkal jött elő, hogy előbb le kellett szálnia a buszról mert be kellett szaladnia a nyilvánosba mert a töltöttkáposztától csikart a gyomra…

Teljesen megundorodtam a csajtól, 10éves sztori egy haverom felesége lett azóta, de mai napig ahányszor találkozunk, mindig az jut eszembe, “vajon fosott e már ma?”

jan. 9. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7- :D hát szegény, erről pedig nem tehet. De hogy még a töltött káposztát is bevallotta :D
jan. 9. 09:40
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Arról a részéről tehet, hogy legalább kitalálhatott volna akármi más indokot első randin, minthogy bevallja, hogy majdnem összefosta magát. Valamint kielemezte, hogy ez náluk családi vonás, hogy minden vacaktól fosnak…

Előtte 1 órával még arról álmodoztam, hogy fogom kinyalni aznap este a szobámban… hát így nem nagyon volt kedvem hozzá…

jan. 9. 10:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9. Azota is egyedul vagy inci..
jan. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!