Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez pontosan?

Figyelt kérdés

Az érzés, amikor valakinek a szemébe nézel, és dob egy hátraszaltót a gyomrod. Nem is igazán tudod állni a tekintetét, mert úgy érzed nem lennél ura önmagadnak.

Mondjak, hogy szerelem első látásra, de én abban nem hiszek. Ahhoz idő kell, meg kell ismerni a másikat, hogy valóban szerelmes legyél. Vonzalom? Mert vannak emberek, akik tetszenek valakinek, de ezt az érzést nem váltják ki. Tehát nem ,, sima tetszés ".

okt. 14. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nekem akkor volt ilyen erzesem, amikor a testem mar elobb tudta, mint en, hogy rohadt nagy gaz lesz az emberrel.
okt. 14. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Merevedő pénisz nem jár ezzel együtt? Gyorsan kivered és elfelejted az egészet.
okt. 14. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem letezik elso latasra.de van akivel csak kesobb alakul ki. Mindegyik lehet tartos
okt. 14. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem szukseges h higyjed ha letezik
okt. 14. 10:44
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
23%
Attól, hogy te nem hiszel benne, még létezik. A 65 évem alatt 3x fordult elő velem. 2x arra teljesen alkalmatlan személy iránt, és csak harmadszorra a jelenlegi feleségem irányában.
okt. 17. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

5.

Itt a pontos az volna, hogy bizonyos jellemű emberek számára "létezik" a többieknek meg nem.

Naivabb-optimistább arcok képesek erre, a pesszimistább, realistább figurák nem, mert eleve jár az agyuk millió dolgon, míg előbbi tábor csak bámul aranyos birkaként és nem gondol bele semmibe sem. Sokan talán nem is tudnak. "Gondolkodás van nehéz!"

okt. 17. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!