Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye így ennek a kapcsolatnak?
Pár hónapja kezdtem randizni a nős kollégámmal.
20 éve van felesége, gyerekei vannak. Sokat beszélgettünk, és most ott tartunk, hogy a feleségével rendbe szeretné hozni a dolgokat, de mi sem tudunk szakítani, így igazán egyikünkre sem tud koncentrálni.
Tudom, hogy hülye vagyok, el kellene engednem, meg sok jövőnk nincs, de szeretem.
Mi lenne a "helyes megoldás"? Ha egyáltalán van ilyen....
Ha vele maradsz, mindig egyedül leszel.
Hétvégén, ünnepeken, karácsony, szilveszter.
Nyaralni is a családjával megy.
Ne tedd tönkre se a saját, se mások életét.
Nézd,ha valaki tudja, miről van szó,hàt sajnos én tudom...
Mindenképpen fàj ez.Ha belebonyolódsz, akkor azért,ha elvàgod a szàlakat, akkor azért.Ha közömbös arccal elmész mellette,az is mardos belül,ha jóban vagytok, akkor az bànt, miért nem lehet a tiéd.
Az ünnepeken és hétvégéken tiéd a magàny,övé a család.
Szàmodra ez már az első csók pillanatàban vesztes kör, valószínűleg az is marad....Ebből kitörni-maga a pokol!!!
Nem tudok egyebet tanàcsolni, mint hogy éld az életedet,mert minél több időt töltesz vàrakozàssal,annàl inkább tönkre teszed magad.Ő nem lesz ott, amikor àtsírod az éjszakàkat,ő csak a vakolatot meg az àlarcot fogja làtni,amit felöltesz nappal.Észre fogja venni a szemedben a szomorúságot,de nem fog tudni vele mit kezdeni.Ezzel neked kell sajnos megküzdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!