Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye ennek a komoly kapcsolatra?
Két hónapja randizunk a nős kollégámmal.Sokat beszélgettünk, mesélt a nem jól működő házasságáról, gyermekeiről...stb.
Az ő problémája az, hogy van egy nagyobb összegű adósság a háta mögött, a fizetésèt nagy százalékban tiltjàk.
A találkozókat is úgy oldjuk meg, hogy én megyek, mert a kocsit sincs pénze javíttatni.
Ő fél, hogy "szegény "hozzám képest, de nem tudom vele megèrtetni, hogy a pénz nem minden...
Lehet esélyünk?
Ugyan már! Mindegyik a sz.r házasságáról dumál, de most megmondom, hogy soha nem fog elválni, ráadásul kihasznál anyagilag is. Na meg ott van neki az ingyen szex, egy kis változatosság az otthoni unalom után.
Szerintem térj észhez!
A feleségét csalja, a fizetését elviszi az adóssága, ami mire is ment el...?
Tényleg érthetetlen, hogy miért nem működik a házassága, de biztosan a felesége a hibás, hiszen ő mindent megtett...
Te meg könyörögsz neki és képes lennél eltartani. Hát anyám, nagyon az alján kell lenni, ha már fizetned kell a 🍆ért.
Amúgy gyerektartást is fognak tőle vonni, ha van csok, azt kamatostól kell fizetni egyből, lehet, hogy van közös hitel, stb. Eddig is a feleségen élősködött, nem is tud mást felmutatni. Mire észbe kapsz, neked is oda mindened, a pasi meg a következő csajt kúrogatja.
Szerintem ez kamu kérdés. Nem lehet valaki ennyire vak és hiszékeny.
Az is lehet, hogy szándékosan írta ki valaki a kamu kérdést, hogy a válaszok után kiírhassa, na lám, mégiscsak fontos a nőknek a pénz, az anyagiak. Nem elég az igaz, tiszta, odaadó szerelem. :D
Nekem kell ez a pasi!
Nincs elég gondnom és van némi pénzem.
🤪🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!