Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek van értelme a szexnek érzelmek nélkül?
Nem értelme nincs, hiszen örömforrás a kielégülés.
Nekem szimplán nem megy érzelmek nélkül, így nem csinálom.
Nem szükséglet...de ha van olyan aki tetszik és valamennyire ismeri az ember az miért ne szexelhetne?
Nekem is kellemek érzelmek...de nem vagyunk egyformák.
N 32
Egyébként mindenki dobálózik ezzel az "érzelem nélkül nincs szex" dologgal.
Gyerekek, a vonzalom, még ha csak fizikai is, az ugyanúgy egy érzelem.
Egy nő nem fogja szétdobni a lábát valakinek, ha nem vonzó számára a férfi. Most tekintsünk el a hivatásos k.rváktól, maradjunk az egyszerű embereknél.
De akinek szétdobja, annál van érzelem. Lehet nem szerelem, lehet nem életre szóló elköteleződés, de vonzódik hozzá, a vonzódás pedig szintén egy érzelem.
17
Teljesen mindegy mire gondoltál, mert leírom újra, a testi vonzódás ugyanúgy egy érzelem.
Tehát ha meglátsz valakit aki szép és vonzó számodra, elkezd hevesebben verni a szíved, a pupilláid kitágulnak, ergo érzelmeket vált ki belőled a látványa.
Persze.
Én ritkán vagyok szerelmes.És az se jelenti azt,hogy összeillünk az ágyban.
Tüzet oltani meg a moslék is jó.
Van,amikor megdugnál valakit,mert bejön.Van,amikor meg csak viszket.Jó szexpartnert viszont nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!