Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy 50 év múlva sokkal több megkeseredett pszichésen beteg 60 - 70 éves idős nő lesz mint manapság, mert nem tudják elfogadni az öregedést és a vonzalomnak az elvesztését?
Azért valljuk be manapság hihetetlen módon a külsőről szól minden meg a vonzalomról, instagram és társai oldalakon a nők teszik ki magukat és várják ahogy a férfiak ömlengjenek utánuk... hogy milyen szép vagy milyen csinos vagy..... igenám csak az idő elszáll és igaz hogy egy 70 éves nő is lehet szép de már nagyon kevés férfinak lesz vonzó mert így működik a természet egy nem termékeny nő kevésbé vonzó mert a szexuális vonzalom alapja a termékenység régen valahogy szerintem nem volt ennyire előtérbe helyezve a külső vonzalom hiszen nem is volt ötven évvel ezelőtt ez a fajta hatalmas internetes média felületek. 50 évvel ezelőtt is voltak csinosan öltözött nők, de valahogy sokkal gyakoribb volt az egyszerű nő, aki hozzá ment a szomszéd Pista bácsihoz és így szépen leéltèk az életüket és nem volt az a hihetetlen globalizált internetes inger dömping ami manapság van.
Így szerintem a mostani fiatalok sokkal nehezebben fogják elfogadni az öregedést és az ezzel járó vonzalomnak az elvesztését, ezáltal sokkal több nő lesz majd aki mindent megtesz azért hogy vonzó maradjon és ezért szerintem nagyobb arányban lesz az hogy pszichésen esetleg tönkremenjen
A klimax befejződése után, ált 55 éves korra a nemi vágy nagyon lecsökken. Más dolgok kezdenek fontosak lenni, sokkal inkább az egészségen lesz a fókusz mint a férfiakon. Nem vágyik már egy 70 éves nő arra, hogy vadítónak találják, leállnak a nemi hormonok addigra.
Ez ugyanaz, mint hogy 8 évesen se vágytam rá, mert puberta előtt sem működnek ezek a hormonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!