Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért van ennyire sok megkeseredett ember?
Nem tudom, de engem is kikészitenek.
És hiába próbálsz segíteni, folyamatosan csak a negativitás árad, vagy másik esetben még nekik áll feljebb hogy segíteni próbálsz
Aki saját magán nem tud segíteni, hogy várja el hogy mások segítsenek rajta?
Ők azok akik szembemennek a forgalommal az autópályán (képletesen) és csodálkoznak hogy mennyi hülye van körülöttük...
Élőben is mondtam már annak a két embernek, aki ilyen volt, de a való életben simán elmegyek onnan. A való életben nem mondanak olyat, amire fel lehet kapni a vizet.
Ha a munkatársad mondana valami gyűlölködőt, biztos mondanál valamit. De nem fogj mondani, így nincs okod neked sem.
Milyen kérdéseket írjanak?
Akinek jó az élete az nem kérdezget másokat az interneten!
9. vagyok
A gusztustalan,megkeseredett válaszokról meg annyit, hogy az életben sok az idióta és kevés az igazán érett gondolkodású értelmes felnőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!