Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Volt olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt olyan, hogy egy férfi visszautasította a közeledésetek? Ha igen, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés

Ritkán esik szó arról, hogy a nők miként élik meg a visszautasítást.

Kíváncsi lennék a témára női szemszögből.

okt. 11. 13:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%

Általában azok az elutasítók akiket szinte eltart a párjuk naponta van kaja a nőnél élnek ki vannak szolgálva bejáratott életuk van esetleg családi vállalkozás is meg stb.

Habár némelyik még így is félrek.fél, de nagyon meghúzzák magukat.

okt. 11. 13:42
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Házibuli után a pasinál aludtam, az ágyban ruhában csókolóztunk, ő rajtam feküdt, éreztem a nadrágján keresztül az álló farkát ahogy folyamatosan dörgölte hozzám.. Akartam, hogy dugjunk egy jót de ő elutasította, nem akart velem lefeküdni így egyből, nem esett jól mert teljesen felizgultam, amikor pedig rá pár hétre megkeresett, hogy komolyabban érdekelném őt, akkor meg már én nem voltam benne. N
okt. 11. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem már utasítottak vissza. Általában nem vettem zokon, nem úgy kezdtem neki a közeledésnek, hogy előtte hónapokig ábrándoztam aztán már beleszerelmesedve tettem meg a kezdeti lépéseket :D Csak simán szórakozóhelyen vagy így random valahol volt, hogy megszólítottam valakit, aki éppen bejött. Én meg neki nem, vagy foglalt volt, vagy csak a barátaival volt és nem akart elszakadni tőlük vagy akármi, igazából lényegtelen, nem viszonozta az érdeklődést, nem gond, nem kötelező mindenkinek tetszenem. Voltak épp elegen, akik lazán kötélnek álltak :)

Valószínűleg azért is tudtam ezt ennyire könnyedén kezelni, mert nem ez volt a "norma". Általában tetszem (tetszettem? Már nem releváns, férjnél vagyok) a férfiaknak, szóval ha éppen egy-kettő valamiért más típusú nőket preferált vagy akár csak az volt a gondja, hogy én nem vagyok az a toronyban ülő, hős megmentő hercegre váró alkat, akkor olyan nagyon azért nem kellett a kardomba dőlnöm, mindig jött más, akinek pont én kellettem.

okt. 11. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szex visszautasítása: túléltem és kész. Barátok maradtunk.

Akinek szerelmet vallottam, és nem viszonozta, ott el is múlt a vágyakozásom azon nyomban.

Akinek nem vallottam meg, azon nagyon sokára léptem túl.

okt. 11. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem járok túl gyakran bulizni igazából távol áll tőlem de elmentem 1-2 alkalommal....ilyenkor nyílván iszok aztán emlékszem hogy próbálkozom a pasiknál és volt aki elutasított. Akkor nem igazán érdekelt mentem tovább de józanul vissza gondolva irtó gáz volt 😅
okt. 11. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Utasítottak vissza...elfogadtam és léptem tovább.
okt. 11. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Kétértelmű jeleket adott, azt hittem, lehet köztünk valami, de amikor kezdeményeztem, visszavonulót fújt. Tudomásul vettem és elfogadtam, noha sokáig fájt.
okt. 11. 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Én nem viseltem olyan jól, mint a többi válaszoló. A sorozatos mellőzöttség és visszautasítások teljesen lerombolták az önbizalmamat, abszolút elzárkózok mindennemű ismerkedéstől, kapcsolatfelvételtől, még mosolyogni sem mosolygok senkire, mert tudom, hogy undorodnak tőlem a férfiak. Persze ez hosszú évek eredménye.
okt. 11. 18:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 nyilván könnyű úgy jól viselni egy visszautasítást, ha 5 perccel később már más pasik jönnek oda ismerkedési szándékkal vagy a következő fickó egyből örül neked és elmenne egy körre. Ha nekem is folyamatosan csak visszautasítás jutna, értelemszerűen én sem kezelném jól a helyzetet, egy idő után frusztrálna, bosszantana és igen, valószínűleg én is elengedném a kérdést.
okt. 11. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Még diákként megismertem Erasmuson egy szlovák srácot, akibe nagyon beleestem, és hát finoman, de lekoptatott engem.

Természetesen rosszul esett és nagyon fájt, mert azt hittem, lehet nála esélyem. Hónapokig rossz volt: szégyenérzet, alacsony önértékelés, veszteség érzése, depi, csalódottság stb.

Nem hiszem, hogy tudok bármi döbbeneteset írni neked. Mi nők is ugyanolyan emberek vagyunk, és ugyanúgy érzünk, mint a férfiak (az inceleket most nem veszem ide, mert ők egy külön kategória, most csak úgy általánosan értem).

okt. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!