Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kapcsolatunkról?
40 éves nő vagyok, elváltam, van 2 gyerekem. A mostani párom 30 éves, nőtlen, nincs gyereke, a szüleinél lakik, csak nála tudunk találkozni a szüleinél, heti 2x ott is alszok. Ő is szokott néha itt aludni.
Amikor ezt elmondom az ismerőseimnek, mindnek van valami fura feje illetve megjegyzése. Most ez komolyan gáz?
senkinek semmi köze hozzá, hogyan élsz és mit csinálsz.
miért kell ezt mások orrára kötni, hogy hányszor és mit csinálsz a pároddal és mennyi idős?
vagy nem vagy elégedett vele és igy akarod ezzel szabotálni, túl jól érzed magad másokhoz képest?
mi a valódi bajod?
Ne foglalkozz mások véleményével. Én is kerültem olyan helyzetbe 27 évesen, hogy a szüleimhez kellett költöznön egy babával és X millió tartozással a sorozatos rossz döntések és egyéb történések miatt. Dolgozom, aztán lesz valahogy, nyilván nem vagyok rá büszke.
Ítélkezni marha egyszerű, az emberek csak azt látják, hogy mamahotel....
Miért csak nála tudtok találkozni?
Vajon az a gáz, hogy a pasi a szüleinél lakik, vagy az a gáz, hogy 40 évesen átjárkálsz a pasid szüleihez ott aludni heti 2x, mint valami tizenéves tinédzser?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!