Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem annyira hiszek a fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem annyira hiszek a fiú-lány barátságban de a párom igen. Van okom feltekenynek lenni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel évek óta együtt vagyunk. Hűséges típus,soha nem adott nekem okot féltékenységre.

Nekem nincsenek ellenkező nemű barátaim,nem vágyom más nő társaságára, páromnak viszont van néhány fiú barátja ,de nevezzük inkább őket havernak,mert nem beszélnek és találkoznak sűrűn,inkább csak úgy,ha barátnőm a baráti társaságával elmegy valami aktívabb programra és ott összejönnek fiúk - lányok vegyesen.

Ezzel alapvetően nincs is problémám,bízom benne.

Viszont az aggaszt,hogy a barátnőm most vett magának autót, elég jóban lettek az oktatójával,akivel a vizsga óta is néha beszélnek és most felajánlotta neki,hogy gyakorol vele néhányszor a barátnőm autóján, ha gondolja.

Még nem beszéltek meg semmit,csak a barátnőm említette,hogy segítene neki a srác.

Én is mondtam,hogy beülök mellé és gyakoroljunk,de azt mondja,én türelmetlen vagyok vele és ez csak stresszeli,inkább gyakorolna egyedül,vagy olyan személlyel,akinek ez a munkája,amíg meg nem szokja a saját autóját is.

Szerinte ebben nincsen semmi rossz,de engem valahol mégis zavar.

De nem tudom,hogy ebben kinek van igaza,mert szerinte igenis létezik ellenkező nemek között normális haveri kapcsolat,de én meg ebben nem hiszek és nem azért mert a baratnőmben nem bízok,hanem férfitársaimban. Teljesen más,ha baráti társasággal vannak többen,vagy kettesben összezárva. Nem is tudom mennyire normális ilyen viszonyokat ápolni,én nem ismerek olyat,aki így jóban maradt volna akármilyen tanárával.

Ti mit gondoltok?

okt. 9. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es, azért mert lényegtelen, hogy a pasinak milyen szándéka van. Én nő vagyok, ha nem akarok semmit egy pasitól, akkor nem fog SEMMI történni. Ha nagyon bepróbálkozik még kap 2 pofont is. Ennyi erővel ki se menjek az utcára, mert jó ég, ki tudja kinek milyen szándékai vannak. Éjszakás műszakban is dolgozom, egy kollégával összezárva ketten vagyunk bent. Akkor mondjak fel a munkahelyemen is? Nem lehet bunkerben élni. Ha a pasija nem bízik benne, vagy ha a nő mással akar lenni, akkor nem jó az a párkapcsolat, nem kell erőltetni.
okt. 10. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:

11-es, ez eddig oké, de akkor meg a lány miért hagyja, hogy egy pasi szívességet tegyen neki, ha nem akar tőle semmit?

Elég drága a benzin manapság, na meg ahelyett, hogy ingyen tanítja, esetleg fizető vendége is lehetne ezalatt.

Én nem szoktam olyan pasikkal kezdeni, akiről tudom, hogy akar valamit tőlem, de én meg nem akarok tőle semmit. Ez a másik ember nettó kihasználása. És szerintem teljesen rendben van, hogy a párja ezt szóvá teszi. Ha akar a lány valamit az oktatótól, ha nem. Én is szóvá tenném a helyében.

Ha valaki a barátom, akkor elmegyünk együtt sörözni, vagy moziba, és fizetem a részem, nem várom el, hogy ő támogasson anyagilag.

okt. 10. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Itt nincs szó barátról, oktatóról van szó. A kocsi a lányé, nyilván ő fizeti a benzint, még jó. "Felajánlotta neki, hogy gyakorol vele néhányszor a barátnőm autóján". A leírtakban amúgy nem esett szó díjazásról sem, hogy kap-e valamit érte. Nincs leírva, hogy nem. Ennek a kérdésnek semmi köze baráti összejövetelekhez meg barátokhoz, ezt már egy másik hozzászóló is helyesen megjegyezte.
okt. 10. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyomnak majd egy faketaxit a hatso ulesen. Nem nagy dolog.
okt. 11. 08:46
 15/18 anonim ***** válasza:

"Hogy sikerült az autóvezetői vizsgád? - Meghúztak, de átmentem!"

Amúgy a kollégám feleségét simán elcsábította az oktatója, el is hagyta a srácot 2 kisgyerekkel. Persze, eltelt 1-2 év, a gyerekek már nagyobbak, rég megbánta. De ettől még nem minden oktató ilyen, ez is nyivánvaló.

okt. 11. 09:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Látom megjött a topikba a sok felszarvazott, akik persze egytől egyig főnyeremények voltak, de valahogy azok a gonosz oktatók megvoodoozták a párjaikat :D

Kérdező, ha aggódsz, beszéld meg normálisan a pároddal. Esetleg ajánld fel neki, hogy fizeted a plusz órákat, de csak női oktatóval.

okt. 11. 09:38
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem fizetne érte, én pedig nem tudnám elkísérni, hiszen sajnos mint mondtam, sokszor távol vagyok a munkám miatt.

Megbeszéltük azóta, magától jött oda a témával. Mondta, hogy látta rajtam, hogy nem annyira voltam odáig az ötletért, így nem megy, ha engem ez zavar.

okt. 11. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
13-as: nekem egyértelmű volt, hogyha felajánlja, akkor az ingyen van. Ha pénzért tanítja, azon nincs is mit féltékenykedni. Akkor boltba se járjon, hiszen ott is fizet azért, hogy valakitől kapjon valamit.
okt. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!