Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármi jóra számítani párkapcsolatban egy olyan férfitől, aki így vélekedik a szexről?
Én se számítanék semmi jóra.
Még a szájhős férfi is necces, aki előadja, ő micsoda szerető, mert általában pont nem. Aki meg saját bevallása szerint magát helyezi előtérbe... nem hiszem, hogy sok örömöd lenne benne.
Én is úgy értelmezem, mint a 4-es, ez a két mondat nagyon fura:
"A férfiak akarják sokkal jobban a szexet, ők szenvednek a szexhiánytól, ők tudnak fél perc csiszatolástól is elélvezni, szóval miért is ne lenne kiváltság, hogy egy nő végre odaadja a testét? Normális attól elvárni, hogy tegyen az ő kedvére, aki nehezebben tud elélvezni és kevésbé motivált az együttlétben?"
Ebben azért van bőven a kérdező szexualitásának problémájából is. Konkrétan úgy állítja be, mintha a nők megkínlódnának az élvezetért, a férfi pedig mindent tálcán kap.
Kérdező! A férfiak nagy része nem b*szógép, hogy elég neki a széttett láb. A szexualitás attól szép, hogy változatos, kölcsönös és odaadó.
43/N
#6 Atyaég, kérlek ne beszélj a nők nevében, legalábbis az enyémben semmiképp, mert én ezt nőként teljesen másként látom.
Ha neked nehezedre esik a másik félnek örömet szerezni, akkor mitől várod el, hogy visszafelé ez működjön?
Ne haragudj, de az írásod alapján az a tipikus lehetsz, akit úgy emlegetnek, hogy fap*na.
Lehet, hogy te az oldalon lévő incelekből indulsz ki, de én férfiként akkor szexelek, amikor akarok.
Nekem nem ajándék, hogy egy nő hanyatt vágja magát és szétteszi nekem és várja a csodát. Pont eleget kaptam ebből.
Nem hencegni akarok azzal, hogy sok partnerem volt, mert ennek vannak elég szomorú okai is, és a teljesítményemre se vágok fel, mert tudom, hogy csak annak vagyok jó partner, akivel egyezik a szexuális kultúránk, ízlésünk. Így működik.
Te azt mondod, hogy egészséges férfinak már elég, hogy te meztelen vagy, és HAJLANDÓ vagy szexelni.
Én meg azt mondom, hogy egészséges nő motivált a szexben, vágyik rá és örömét lelki a férfi élvezetében, izgatja az, amikor a férfi nagyon élvezi.
Normális kapcsolatban az alapok alapja a kölcsönösség.
Ha ennyire utálod a férfiakat, és ennyire undorít a férfiak szexualitása és élvezete, akkor hagyd békén a férfiakat, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!