Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a csajozásban való siker már gyerekkorban eldől?
A gyerekkor meghatározó az ember életében, és egyre inkább kezdem azt hinni, hogy amit akkor átélt az ember, azok bizonyos formában felnőttként visszajönnek. Nem mondom, hogy minden esetben. Hiszen lehet, hogy egy gyerek alapvetően tehetséges, csak a rossz környezet lehúzza, majd felnőttként kibontakozik, stb. de azért nagyjából ugyanaz az ember, mint gyereknek.
Ha az én gyerekkoromat nézem, akkor azt kell mondjam, hogy szinte ugyanaz a nőkhöz, a csajokhoz való hozzáállásom, mint óvodás koromban. Engem 5-6 évesen már intenzíven érdekeltek a nők, kisbarátnőm is volt az óvodában, ami előrevetítette, hogy később sem maradok csaj nélkül.
Jó kérdés, hogyan alakult ki (valamennyi) szociális érzékem, amikor hitvány apám volt. Talán nagybátyám volt a minta tudat alatt.
Ismerek egy embert, aki szülők nélkül, nagyon rossz körülmények között nőtt fel.
Alultáplált kis nyegle kölyök volt kb 25-30 éves koráig.
Aztán gondolt egyet, kigyúrta magát, azzal egekbe szökött az egója is (direkt nem önbizalmat írok), és döglenek utána a nők, úgy váltja őket, mint más az alsóneműt.
Az más kérdés, hogy az elfuserált gyerekkora miatt miért nem képes normálisan kötődni valakihez, és csak kihasználja az embereket... De legalább csajmágnes lett, neki ez az öröme most az életben.
"Engem 5-6 évesen már intenzíven érdekeltek a nők, kisbarátnőm is volt az óvodában, ami előrevetítette, hogy később sem maradok csaj nélkül."
Szerintem ez butaság.
Óvodában eszembe se jutott, hogy léteznek lányok.
Általános iskolában az ilyen titokfüzetben a "mikor akarod az első csókot?" kérdésre azt írtam, hogy 27 évesen.
Általános iskola végéig bziként tartotak számon.
Süleimet soha nem láttam romantikus helyzetben.
Aztán gimiben volt pár barátnőm, volt pár csaj akit le kellett pattintanti, mert épp foglalt voltam, aztán let álalndó kapcsolatom, megházasodtam, gyerekem van, építkezünk.
Szóóóval így ennyiből én nem mondanám, hogy közvelten köze vna hozzá. nyilván a szociális kapcsolatok és értékek számítanak, szerintem ha az embernek vannak barátai az többet jelent, minthogy oviban "csajozott"-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!