Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek boldog?
Nagyon nehéz a mai fiatalok élete. Én harminc valahány évesen visszasírom a kommunizmust pedig nem tapasztaltam meg, de ahogy beszélnek róla az akkortájt élő emberek, ismerősök mesésnek hangzik a mostanihoz.
Annyit tudok írni, hogy el kell kezdened valahol minél előbb.
Talán új város kéne neked több lehetőségekkel és spórolni kéne, hogy egyetemre tudj menni, vagy olyan szakmát elvégezni ami jól fizet. Barátokat kéne szerezni ottan és ismerkedni nőkkel utána.
Új hobbikat csinálni és hasonlók. Sajnos más tanácsot nem tudok neked adni.
"Egyszerűen kínzás úgy élnem ennyi évesen hogy nem is érzem hogy igazán élnék. Csak repülnek az évek és én ugyanott tartok ahol x éve is tartottam, sehol se."
Mert nem haladsz, nem változtatsz.
A "kapcsolatod" nem kapcsolat, ha megcsal és elhagy. Őt el kell engedned, csak a boldogságod útjában van.
Kell állás, programok, társaság, kimozdulni, verseket írni, énekelni, és minden amit szeretsz vagy szeretnél.
A dolgok nem csak úgy történnek velünk, nekünk is tennünk kell értük, és azért, hogy nekünk jó legyen, úgy, ahogy mi szeretnénk.
Valahogy nehéz elkébzelni hogy semmilyen munkát nem találsz pl...oké egy gyárba nem boldog az ember, de kezdetnek jó.
A nőt meg hagyd ott.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!