Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek a sok boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek a sok boldog emberre?

Figyelt kérdés

Nekem nincs senkim es nagyon rosszul esik latni, h ennyi ember boldog a parjaval. Azt kivanom sokszor, barcsak ok is szenvednenek, mint en. Nagyon rossz ez az erzes...

Mit tehetnek ellene?

2021. febr. 24. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fejleszd magad, és keress egy barátnőt.
2021. febr. 24. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Wow, azért ritka amikor valaki beismeri, hogy egy emberi hulladék. Mi lenne ha azt az energiát amit irigykedésre meg rosszindulatra fordítasz befektetnéd valami értelmesbe? Belehalnál mi?
2021. febr. 24. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik egesz eletukben ellen tudnak allni az onfejlesztesnek. Hiaba szenvednek, mint az allat. Inkabb isznak, drogoznak. Ha mar nagyon faj, akkor te is eldonthetned melyik uton mesz tovabb.
2021. febr. 24. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Amíg mindig csak mások boldogságát nézheti végig az ember kívülállóként, addig ez van. És teljesen természetes, hogy ez van. Senki nem örül annak, ha ő mindig kimarad a jóból. Ezen pedig nem segít sem a figyelemelterelés pótcselekvésekkel (hobbik), sem semmi. Kizárólag az segítene, ha végre neked is megadatna az a szerencse, ami a többi embernek. Mert lehet akárhogy tagadni, ez igenis nagyrészt szerencse kérdése. Mások sem annyira übertökéletesek, ők sem csinálják olyan szuperül a dolgokat, nekik is lenne bőségesen mit fejleszteni magukon (ha már annyira bevett dolog ezt az önfejlesztést nyomatni...), egyszerűen csak jókor voltak jó helyen, így találkoztak azzal, aki hozzájuk való és fordítva.
2021. febr. 24. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, h hogy alljak neki az onfejlesztesnek. Mindenki csak dobalozik ezzel a szoval, de konkretan sehol sincs leirva, h mi az elso, masodik ....... lepes.
2021. febr. 24. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Szakember tud segiteni a folyamatban. Pszichologusnak hivjak. Egyebkent onismerettel kezdodik. Mik azok a dolgok, amik ertekesek benned, mik azok, amik nem. Hogyan tudnal valtoztatni rajta. Mik az amik gatolnak? Miert gatolnak? Ha jo sok ilyen kerdesen vegigmesz es oszinten felderited az okokat, akkor lesznek emgoldasaid is, hogyan kuzdj meg a sajat demonaiddal. Onnantol mas lesz a vilag, amit latni fogsz es masok is mashogy fognak latni teged. Szerintem vagy mar elegge olyan melyen, hogy szakember segitseget kerd. Nem szegyen, es legtobbszor nem is te tehetsz rola, hanem gyerekkori traumak, rossz mintak a csaladban, elakadas az egyedfejlodesben, stb.
2021. febr. 24. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

"barcsak ok is szenvednenek, mint en." ????

H lehetsz ennyire nyomorult?

Arra nem gondoltál h emeld a boldogságszinted azzal h mi lenne ha én is boldog kapcsolatban élnék? Kicsit másabb nem?

Am meg ne tévesszen meg, az h fogják egymás kezét az utcán, otthon meg éjjelnappal üvöltve ölik egymást nem boldog kapcsolat, nem látsz bele. Veled boldog lenne a leendő párod? Ezen dolgozz.

2021. febr. 24. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 Mondjuk én négy pszichológusnál voltam eddig, de az első három nem sokat ért. A negyedik pont ugyanazt csinálta, mint az első három, a különbség az volt, hogy volt tapasztalatom a másik oldallal.

Pont ugyanaz, mint mikor egy diáknak magyarázod, hogy milyen tanárként vizsgáztatva ülni a túloldalon. Amíg nem tapasztaltad meg, addig mesélhet róla a pszichológus, de valakinek, aki amúgy is nehezen fejlődik, nem fog segíteni...

Szerintem érdemes lenne kilépned a megszokott viselkedésmintákból és másik feladatkörbe helyezkedni. Érdemes lehet önkénteskedni és valahol megtapasztalni, hogy milyen adni és milyen, ha mások hálásak érte, majd azt, hogy milyen kapni és hálásnak lenni érte. Ha mindig jó voltál mindenben, akkor keresni valamit, ami nem megy, ha mindig rossz voltál, akkor valami olyat, ami megy és megtapasztalni, hogy milyen érzés. Ha nem utaztál külföldre, vagy nem éltél anélkül a tudat nélkül, hogy bármikor hazamehetsz, akkor érdemes ezt is kipróbálni.

2021. febr. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!