Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek a sok boldog emberre?
Nekem nincs senkim es nagyon rosszul esik latni, h ennyi ember boldog a parjaval. Azt kivanom sokszor, barcsak ok is szenvednenek, mint en. Nagyon rossz ez az erzes...
Mit tehetnek ellene?
"barcsak ok is szenvednenek, mint en." ????
H lehetsz ennyire nyomorult?
Arra nem gondoltál h emeld a boldogságszinted azzal h mi lenne ha én is boldog kapcsolatban élnék? Kicsit másabb nem?
Am meg ne tévesszen meg, az h fogják egymás kezét az utcán, otthon meg éjjelnappal üvöltve ölik egymást nem boldog kapcsolat, nem látsz bele. Veled boldog lenne a leendő párod? Ezen dolgozz.
#6 Mondjuk én négy pszichológusnál voltam eddig, de az első három nem sokat ért. A negyedik pont ugyanazt csinálta, mint az első három, a különbség az volt, hogy volt tapasztalatom a másik oldallal.
Pont ugyanaz, mint mikor egy diáknak magyarázod, hogy milyen tanárként vizsgáztatva ülni a túloldalon. Amíg nem tapasztaltad meg, addig mesélhet róla a pszichológus, de valakinek, aki amúgy is nehezen fejlődik, nem fog segíteni...
Szerintem érdemes lenne kilépned a megszokott viselkedésmintákból és másik feladatkörbe helyezkedni. Érdemes lehet önkénteskedni és valahol megtapasztalni, hogy milyen adni és milyen, ha mások hálásak érte, majd azt, hogy milyen kapni és hálásnak lenni érte. Ha mindig jó voltál mindenben, akkor keresni valamit, ami nem megy, ha mindig rossz voltál, akkor valami olyat, ami megy és megtapasztalni, hogy milyen érzés. Ha nem utaztál külföldre, vagy nem éltél anélkül a tudat nélkül, hogy bármikor hazamehetsz, akkor érdemes ezt is kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!