Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Egy 30 éves nőnél azt szeretitek, ha markánsabb, érettebb arconásai vannak, vagy azt, ha finomabb?
Finomabb vonásokon pl. az olyasmi nőket értem, mint amilyen Palvin Barbié - legutóbbi insta képén úgy néz ki, mint egy 20 éves diáklány.
A markánsra meg gondolom nem kell példát hozni, mivel a hétköznapi 30-as nő olyannal rendelkezik.
Kíváncsi lennék egy általad vélt markánsabb arcra.
Nem biztos, hogy teljesen ugyanazt tartanánk annak.
Az arc is öregszik. Tehát, aki 30 éves, az nem úgy néz ki, mint 20 évesen. Eltűnnek a lágy, kamaszos vonások, és erőteljesebbé, érettebbé válik az arc. (Ez persze nem jelenti azt, hogy csúnyább is, mert van, akinek jól áll az idősödés).
Persze, nem minden esetben. Van, aki még a 30-as, 40-es éveiben is letegadhat 10-15 évet, és "elkérik a személyijét"
Mindkettő lehet ugyanolyan szép.
Nem tudom te markáns alatt mit értesz. Angelina Jolie szerintem kellően az.
Mára szegény úgy néz ki mint egy aszott csontváz de a 30-as éveiben az egyik legszebb nő volt számomra.
Amúgy ő nekem a 2001-es Tomb Raider-ben tetszett. TOP csaj volt a 2000-es években.
Brad pár évvel később jött össze vele. Szerencsés volt, mert ő még a szépsége csúcsán lévő Angelina-val járhatott.
Lehet, keverem a fogalmakat.
Nekem mindig is a markánsabb arcvonásokkal rendelkező, hosszúkásabb arcú nők jöttek be.
Pl. Abigail Spencer szerintem álomszép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!