Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt miért kérdezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért kérdezi meg egy férfi?

Figyelt kérdés

Munkából adódóan járok egy francia céghez időkönként a munkatársammal, aki pasi.

Az egyik francia férfi beszélgetett velem a múltkor. Kint várakoztam és oda jött random beszélgetni hozzánk, a kollégám is velem volt. Egy héttel később újra mennünk kellett. Egyedül voltam, amikor a semmiből elő került ez a férfi, oda jött hozzám. Mondta, hogy a múltkor beszélgettünk, mondom igen, emlékszem. Kérdezgetett a munkahelyemről, majd megkérdezte, hogy a srác a kollégám vagy a párom?

Mit gondoltok? Vajon kedvel vagy szimpla kérdés?

okt. 3. 12:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ezt nem gondolom, mert ahogy oda jött a kolléga, inkább ment tovább. És olyan csillogó szemekkel, mosollyal néz rám, hogy legszívesebben megkérdezném a kollégáját, hogy ki ő, de akkor bukok, rájön, hogy nagyon bejön.

A nevét sem tudom, random beszélgettünk mind kétszer. Másodszor mondjuk nem annyira random, mert ő lépett oda hozzám.

okt. 3. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
4%
a franciákat nem érdekli hogy van-e párja azok mindenkivel szokták csinálni,gyerekkel unokatestvérrel, testvérrel ,anyával vagy bárkivel
okt. 3. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Franciaknak nagyon beteg a szexualis eletuk.. a magyarokat is boven beelozik..
okt. 7. 23:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Én soha nem halottam, hogy ennyire eltérő lenne a franciák szexualitás.
okt. 9. 02:22
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Sztem bejön neki a francia srác :D:D:D

Amúgy meg, a gyk-n napi 5000 olyan kérdés van, amit csak az illetékes tud megválaszolni, itt meg senki.

Ezek alapján bejössz neki, de csak ő tudja mit akar tőled.

okt. 9. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
15. Csalados a ferfi az nem zavar??
okt. 9. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

nem biztos, hogy egy férfias dolog, hogy már az entrée is sunyi

de nyilván semmi sem izgalmasabb egy magyar nőnek annál, mint egy külföldivel ismerkedni, pláne, ha annak még családja is van.

pakold be a hűtődet csigás szendvicsekkel, muci, aztán hajrá.

okt. 9. 16:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem, egy családot sem bombàznék szét, na de ha szingli az más tészta.
nov. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!