Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért kérdezi meg egy férfi?
Figyelt kérdés
Munkából adódóan járok egy francia céghez időkönként a munkatársammal, aki pasi.
Az egyik francia férfi beszélgetett velem a múltkor. Kint várakoztam és oda jött random beszélgetni hozzánk, a kollégám is velem volt. Egy héttel később újra mennünk kellett. Egyedül voltam, amikor a semmiből elő került ez a férfi, oda jött hozzám. Mondta, hogy a múltkor beszélgettünk, mondom igen, emlékszem. Kérdezgetett a munkahelyemről, majd megkérdezte, hogy a srác a kollégám vagy a párom?
Mit gondoltok? Vajon kedvel vagy szimpla kérdés?
okt. 3. 12:44
1/18 anonim válasza:
Figyelem! Óvodások nem regisztrálhatnak a gyakorira!
2/18 anonim válasza:
Franciak szexmaniasok.. csak megakar kefelni..
4/18 anonim válasza:
Nekem egyértelmű hogy ismerkedni akar. Ha nekem tetszene biztos nyitottam volna felé.
5/18 A kérdező kommentje:
Franciák szex mániások? Ezt sem hallottam még. Nem jobban, mint bármely férfi szerintem. :)
okt. 3. 14:46
6/18 A kérdező kommentje:
4/ tetszik, intelligens, humoros, de mit kezdjek vele, távoli.
okt. 3. 14:55
7/18 anonim válasza:
A kollégád tetszik neki, és így próbálta kipuhatolni, hogy szabad-e.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy egy ilyen ismerkedésnek lenne értelme. Olyan 40 körüli, gondolom család is van, bele sem kezdenék így ebbe. De a fantáziám piszkosul megmozgatta.
okt. 3. 15:31
9/18 A kérdező kommentje:
A kollégám férfi. 🙂
okt. 3. 15:31
10/18 anonim válasza:
Tudom, hogy férfi. Attól még tetszhet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!