Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen 40 éves pasik szoktak vonzóak lenni a huszonéves nőknek?
#8-as tévedsz, nekem a huszonéves pasik többsége vonzó pl.
A 30-asoknak úgy a negyede.
Nem vagyok meleg, nő vagyok
#12-es:)
okés...
Ez megint olyan dolog, hogy ki milyen emberek közt fordul meg a leggyakrabban...
De nem lehet azt mondani, hogy a 20-as vagy 30-as vagy 40-esek közt van a több jóképű pasi, vagy szép nő.
Elmegyek egy klubba ahol a többség 20-30 közötti persze , hogy abból van több.
Ki milyen emberek közt forog nap mint nap.
Csak több helyről eltűnnek 30,40 felett az emberek.
De lehet mondani, a fiatalok közt sokkal több a szép ember, mint az idősebbek közt.
És mielőtt valaki elkezdeni okoskodni, nyilván a nőkre is ugyanúgy igaz ez.
5:
Csakhogy a "papó" nem azt jelenti, hogy az apja lehetne.
Vagy akkor nevezhetünk minden 20 éves srácot "kis pisinek", mert egy 40-esnek a gyereke lehet?
Igen, a negyvenesek között kevesebb a jól kinéző, viszont nem minden nőnek ez az egyetlen, ami fontos (a pénz mellett).
ja...20-asoknál a smink általános
40-eseknél a smink már a ráncok miatt kell
Nagy általánosságban azt lehet elmondani, hogy a fiatalos, ápolt, vonzó kinézet és egy jobb egzisztencia sokat segít az ügyön, ha vki 20onéves nőt keres, de nem minden esetre ez igaz, bár akkor kb. ez a recept, ha ilyen tiptop instás nőket keresnek. Főként attól függ a siker, hogy mégis milyen 20onéves nőt keresnek.
Vannak a fiatal nők, akik apakomplexusosak, és kifejezetten az idősebb férfiakhoz vonzódnak, az ő társaságukat keresik... ott meg egy nem feltétlen fiatalos férfi is labdába rúghat. Vannak az alter vagy furább, különlegesebb életvitelű és viselkedésű nők... őket nem lehet kiszámítani ilyen téren, mert mindegyiküknek kicsit más lesz a fontos. Pl. lehet az a közös hobbi, művészlélekség, "gyereket akarok szülni most, a korosztályombeli fiúk meg sikítva rohannak, ha ezt meghallják", kimagasló intelligencia vagy akár szaktudás egyetlen témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!