Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell egy férfinak bele adnia barátnője szépészeti kiadásaiba?
Nullat... sose gondoltam, hogy a pasimnak kéne fizetnie a fodraszomat , vagy a kormosomet.
En se fizetem az o fodraszat 😃
Én meg fizessem neki a szerszámkészletet, ha valamit nálam megjavít? Vagy fizessem a kocsija szervizelését, mert azzal járunk mindenhova? Soha nem kértem pénzt a saját kiadásaimra a pasijaimtól. Azért dolgozok, hogy eltartsam magam.
Sugar daddyktől szoktam kérni pénzt, de annak a fajta kapcsolatnak az a lényege🤣
Amennyit pluszban elvár. Szerintem!
Tehát ha _neki_ fontos, hogy műkörmöm legyen, akkor lesz szíves fizetni, vagy elfogadja, hogy én maximum körömlakkot használok. Volt ilyen exem, neki például ez fontos volt, sokszor azt is ő kérte, hogy milyen forma vagy hossz legyen. Nekem meg nem okozott gondot, bár én ennyit nem költöttem volna arra, hogy szép legyen a kezem. Vagy épp a lábam, amikor épp az volt ami izgatta.
Ugyanez érvényes a szexi fehérneműkre is, például. Én teljesen jól elvagyok a kényelmes, sportos fazonú bugyikkal, melltartónál a funkció és a kényelem a legfontosabb. De ha ő azt akarja, hogy este valami drága csipkecsodában rázzam a fenekem, akkor lepjen meg vele.
“Volt ilyen exem, neki például ez fontos volt, sokszor azt is ő kérte, hogy milyen forma vagy hossz legyen.”
Ez önmagában akkora red flag, hogy csak na…majd biztos meg fogja szabni a pasim, hogy milyenek legyenek a körmeim, hajam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!