Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz hogy valaki jó nő legyen kell gazdagnak kell lennie, hogy mindent megengedhet magának?
Anyukàm!
Igen, megvan, hogy nyilván semmi nincs ingyen,ezt nem is àllítottam.Azt írtam,àpoltnak lenni nem feltétlenül pénz kérdése.
Igen,pénz mindenhez kell,de a futás a tó körül vagy otthon húsz darab guggolás pont nem ez a kategória.Hasznàlt ruhàkat tudsz venni potom pénzért.Fogkrémből vehetsz olcsóbbat,mint ahogy szemüvegből sem kötelező a legdràgàbb kategória,ugyanez a krémek,a sampon vagy a smink.Egy hajmosás azt gondolom, megfizethető, mint ahogy a saját magadnak beszàrítàs is...🙈
Otthoni edzestol nem lehet hosszútávon fejlodni,terhelés kell a fejlodeshez,cseszheted a feluleseket meg a guggolasokat.
Futás sem ingyen van,nem mindegy hol futsz és milyen cipő van rajtad,különben többet artasz,mint használ.
Aki pedig megszeret egy sportot,költeni fog az újabb és újabb cipokre,vagy gym clothesra. Amivel semmi baj,csak ne altassuk már magunkat,hogy otthoni tornagyakorlatokkal meg egészségtelen futkarozasokkal bomba nők leszünk,mert nem.
5 éve járok edzeni,ebből 3.eve edzőterembe,előtte csoportos órákra.
A teremben folyamatosan emelem a súlyokat,kopom ki már a tudomet,mégsem tudtam magamnak még mindig olyan segget gyúrni,amilyennel a legjobb barátnőm született és nem mozog semmit.
Úgyhogy ja,jó nőnek vagy születni kell,vagy igenis kell hozzá akaraterő, kitartás,belefektetett energia ÉS pénz is,nem kevés.
De a futástól meg az olcsóbb fogkrémtől még senki nem lesz jó nő, hacsak nem született tökéletes pisze orral, babaarccal, szép bőrrel, arányos jó alakkal, egyenes fogsorral stb. Aki nem nyert a genetikai lottón, annak bizony sok pénz kell a jó nővé váláshoz.
Abban igazat adok, hogy igen,kell pénz hozzá,de ahogy ti is mondjàtok,aki jó nő,az bizony milliók nélkül is jó nő...
Terembe én is jàrok, csoportos edzésekre is, szóval tudom, hogy a sport mennyi munkàval jàr és nem is càfolom!A mondanivalóm lényege tulajdonképpen az első mondatom màsodik fele.
“ ahogy ti is mondjàtok,aki jó nő,az bizony milliók nélkül is jó nő”
Nem, pont nem ezt mondjuk. Azt mondjuk, hogy vagy jó nőnek születik valaki, vagy azzá válik sok pénzből. De egy alapból csúnya, csálé fogú, előnytelen alkatú nő nem lesz annyitól jó nő, hogy mossa a fogát.
Igen, nyilván ezt is értem, ugyanakkor aki természetes szépség,azt nem a pénz tette azzà...én erre akartam kilyukadni.
Ettől függetlenül amondó vagyok, hogy màr az alapvető àpoltsàg sokat segít a külsőn, hiszen van, akinek ez sem alap.🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!