Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 17 éves fiú és egy 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 17 éves fiú és egy 31 éves fiatalos nő kapcsolatát mennyire nézik jó szemmel az emberek?

Figyelt kérdés
szept. 26. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Beteges
szept. 27. 03:19
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A zemberek meredeknek tarják még ma is, de mivel egyre gyakoribb, így hót mindegy.
szept. 27. 07:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Érdekes ha pasi írta volna ki a kérdést jobban leosztották volna hogy mekkora pedofil🤣
szept. 27. 07:18
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

én 35 éves nő vagyok, de egy 20 éves fiúval sem tudnék elképzelni romantikus kapcsolatot, akármilyen érett meg komoly is legyen. egyszerűen máshol tartunk az életben, és ez így van jól. bizonyos kultúrákban ilyen korkülönbséggel akár a gyerekem is lehetne, de nem is maga a korkülönbség az, ami zavarna, hanem, hogy a másik fél még kisgyerek.

ha összejön egy negyvenéves férfi és egy hatvanéves nő, hát az ő dolguk, felőlem legyenek boldogok. de egy kisfiúval/kislánnyal egészséges lelkületű felnőtt ember ne kezdjen szerintem kapcsolatot és kész.

szept. 27. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!