Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evelin és MP? Hogy lehet, hogy egy ilyen átlag nő kifog egy chad-et más csinosabb nő pedig a legrosszabbakat?
Hogy lehet az, hogy egy 34 éves gyerekes átlagos nő meg tud ismerkedni egy olyan chad férfival, mint MP (budai, értelmiségi, jól szituált, nem elhízott, láthatóan igényes önmagára) és egészen az eljegyzésig jutni
Míg itt vagyok én, 30 évesen, gyermek nélkül, vékonyabb, dekoratívabb, mint Evelin, és csak a munkanélküli/gyári munkás/vidéki tanulatlan dohányzó/a TV előtt rántott húst zabáló, igénytelem férfiak találnak csak meg?
Ez szerencse kérdése?
Az értelmiségi az nem jelenti az, hogy gazdag.
Az úri család az sokkal inkább, azt Péterre értettem. Nekem a szüleim értelmiségiek, de nem gazdagok. Állami alkalmazottak egy állami kórházban, az ismerőseik is hasonlóak. Tehát nem járnak sem bálokba, sem yacht klubokba.
Az azért elég durva, hogy ugyanezeket hozza Evelin, erre ő átlagos, MP meg már "chad"... b...ki, Evelin sincs elhízva, budai, igényes, jól szituált stb. Mondjuk nekem arcra nem tetszik női szemmel, de erre a műtét-pozitív arcra bukik a férfiak többsége.
Ha meg neked jó nőként, 30 évesen nem jut semmi, csak a szuvas fogú alkesz munkás, akkor a közegedből kellene kikerülnöd.
Már többedik példa, hogy azt tapasztalom, a nők képtelenek megítélni, ki a jó nő. Evelin külsőre szerintem mindenképp az. De madarat tolláról, nőt pasijáról: aki MP-vel összeállt, az nálam hiába kopogtatna.
F40+
Aszta! Van itt minden mint a bucsuba. Mondjuk az Evelin kifejezetten bájos szép nőnek néz ki, MP inkább átlagos.
De ezek csak a külsőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!