Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evelin és MP? Hogy lehet, hogy egy ilyen átlag nő kifog egy chad-et más csinosabb nő pedig a legrosszabbakat?
Hogy lehet az, hogy egy 34 éves gyerekes átlagos nő meg tud ismerkedni egy olyan chad férfival, mint MP (budai, értelmiségi, jól szituált, nem elhízott, láthatóan igényes önmagára) és egészen az eljegyzésig jutni
Míg itt vagyok én, 30 évesen, gyermek nélkül, vékonyabb, dekoratívabb, mint Evelin, és csak a munkanélküli/gyári munkás/vidéki tanulatlan dohányzó/a TV előtt rántott húst zabáló, igénytelem férfiak találnak csak meg?
Ez szerencse kérdése?
Elsősorban nem az arcára gondoltam, mert az ízlések és pofonok kérdése. Hanem az alapvető chad tényekre: értelmiségi, úri családból való, úri fiú, Nyugat-Európában szocializálódott, több nyelven beszél.. szóval nem a magyarok 99.9 százalékának a tagja.
Jogos, hogy neki is vannak gyerekei!
Én rám ezek szintén igazak (értelmiség család, Ny-Európában éltem több évet, több nyelven beszélek stb.) de még sosem hozott össze a sors hasonlóval Mo-on.
Csak pókhasú buszvezetőkkel/gépjárműoktatókkal, vendéglátásban kisegítőkkel, építkezésen dolgozóval (kőmüves) stb.
"Hát le is cserélte."
Evelin szakított, mivel elviselhetetlen volt MP személyisége.
#14 nincs valami parasztos a kisugárzásodban?
Meg Evelin nyilván nem a gyk-n tossza egész nap a rezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!