Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyanakodnátok emiatt? Lerejtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodnátok emiatt? Lerejtette a közös képünket három nő elől.

Figyelt kérdés

Facebookon van fent 4 db kozos kepunk, amiket nehany honap kulonbseggel rakott fel. Most mar 2 eve vagyunk egyutt. A legelsot akkor rakta fel, amikor fel eve voltunk egyutt, es most derult ki szamomra, hogy ezt lerejtette 3 no elol, akik kozul az egyikkel egyutt dolgozik a masik kettorol pedig nem tudom, hogy kicsoda. A masodik kozos kepunkkel ugyanez a helyzet, azt akkor rakta fel, amikor 10 honapja voltunk fent.

A tobbi nyilvanos, nincs lerejtve.

Szerintetek? Lehetett valami akkoriban, vagy túlgondolom és más oka is lehet?

szept. 22. 07:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megnéztük ezt a régi képünket az ő telefonjáról valamiért, akkor láttam a fogaskerék jelet. Igen, ezután belenéztem a telefonjába.
szept. 22. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderül, miért tette, légy szíves tedd fel a választ. Velem ugyanez megtörtént, csak előlem rejtett el néhány képet. Kizárólag kollégák voltunk, szó sincs semmi másról. Ritkán lájkoltam nála, eleve néha mufurc képeket tesz fel, ha az én párom ilyen közös képet tenne fel rólunk, rászólnék, hogy "szedd már le, mert azt fogják hinni, hogy depis vagy mellettem" :) De tett fel 1-2 olyan közös képet a párjával, amin tényleg boldognak tűnt, aranyosak voltak, ezt a kettőt lájkoltam. Aztán ezek eltűntek. Nyilván nem tudhatom, hogy csak nálam, vagy másnál is, de például az egyik nemrég újra felbukkant és nem új feltöltési dátummal, hanem ugyanaz, csak újra látom. A boldog kép még mindig sehol. És igen, azóta már tett fel új képet is, azt meg látom, szóval én sem értem. De csak kollégaként bírtam, semmi más közünk nem volt egymáshoz, már nem is egy helyen dolgozunk, nem tartjuk a kapcsolatot. Nem tudom miért most rejtette előlem, itt a gyakorisok fantáziája eléggé belendült, de pl az én esetemre egyik sem illik. Szóval nem kell egyből rosszra gondolni, de az okot én sem tudtam megfejteni.
szept. 22. 13:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó és nem lehet hogy tetszel neki?
szept. 22. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Nem, nem lehet. Teljesen más a személyiségünk, az ellentétek egyáltalán nem vonzzák egymást. A munka az teljesen más. Amúgy is rendesnek tűnt, nem gondolom, hogy csapodár típus. Annak egyébként sincs semmi értelme, hogy az új közös képüket láttatja, a korábbit nem és mint írtam, nem tartjuk a kapcsolatot.

Viszont a 10-es megjegyzés annyiban helytálló, hogy pont azok tűntek el, amit lájkoltam, szóval ha nem csak előlem rejtette, hanem törölte, akkor az ott említett célnak megfelelt a művelet. Bevallom, ilyen fura lehetséges ok eszembe se jutott :) Azt sosem fogom megérteni, hogy miért kell pont egy nagyon jól sikerül képet törölni...

Ha valaha összefutok vele, esküszöm rákérdezek, hogy miért csinálta.

szept. 22. 14:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, hát, én nem tudom az én barátom miért csinálta ezt, de nagyon aggaszt a dolog :(
szept. 22. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
De miért nem kérdezed meg tőle?
szept. 22. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Velem kísértetiesen hasonló történt, mint a 12-es válaszolóval. Bár nem csak 2 kép tűnt el. Volt, amit lájkoltam előtte és volt, amit nem. Azt én sem tudhatom, hogy csak pár embertől lett visszavonva, vagy mindenkitől, de a közelmúltban újra megjelentek nekem is a képek és ugyanazzal a régi feltöltési dátummal. Szóval megfejtve nem lett a jelenség, de így a másik oldalról akartam megírni, kérdező, hogy szintén nem jó érzés.

Én amúgy nem vagyok híve a párkapcsolati nagyon közeli szelfik megosztásának távoli ismerősök felé, mert úgy gondolom, hogy ha nem megjátszott, akkor van benne valami bensőséges, ami nem a munkatársakra tartozik. De ha már megtörtént a megosztás és lájkolták, utána csak pár embertől visszavonni a láthatóságot..tényleg fura. Nem fair arra a pár emberre nézve sem, mert amint a posztból is kiderül, gyanúba keveri őket is, miközben nem is tudják, mi zajlik a hátuk mögött. Szóval az indíték nem derült ki, de aki ilyen helyzetbe kerül bármelyik oldalon, az ne gondoljon egyből rosszra.

dec. 13. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta a történet?
dec. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!