Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyanakodnátok emiatt? Lerejtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodnátok emiatt? Lerejtette a közös képünket három nő elől.

Figyelt kérdés

Facebookon van fent 4 db kozos kepunk, amiket nehany honap kulonbseggel rakott fel. Most mar 2 eve vagyunk egyutt. A legelsot akkor rakta fel, amikor fel eve voltunk egyutt, es most derult ki szamomra, hogy ezt lerejtette 3 no elol, akik kozul az egyikkel egyutt dolgozik a masik kettorol pedig nem tudom, hogy kicsoda. A masodik kozos kepunkkel ugyanez a helyzet, azt akkor rakta fel, amikor 10 honapja voltunk fent.

A tobbi nyilvanos, nincs lerejtve.

Szerintetek? Lehetett valami akkoriban, vagy túlgondolom és más oka is lehet?

szept. 22. 07:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelni előttük, hogy kivel van. Minél kevesebbet mutat, annál kevésbé kínos neki.
szept. 22. 07:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos nem ok nélkül tesz ilyet valaki. Na meg hát nem is véletlen.
szept. 22. 08:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szinte tuti hogy van vmi,ilyet senki nem csinál ok nélkül
szept. 22. 08:48
 4/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehet hogy megcsalt vele? De vajon a későbbi képeket miért rakta akkor nyilvásnosra? Az a nő a kezdetektől tudta, hogy vagyok.
szept. 22. 08:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy megcsalt. De lehet hogy szégyell téged előttük, vagy tetszenek neki ezek a nők és nem akarta lássák a közös képeiteket.

Amúgy ezt hogy vetted észre megkerdezhetem?

szept. 22. 08:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egyértelműen megcsalásra utal. Vagy tervezi.
szept. 22. 09:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ekkora naíva! Normális esetben senki nem csinál ilyet!

Honnan tudjuk, hogy mi van közte és a nők között? Nem tudom, az biztos, hogy simlis, hazug alak.

szept. 22. 09:47
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Azok a nők szebbek neki nálad és nem akarja, hogy lássák, hogy ő kivel van.
szept. 22. 09:51
 9/18 anonim ***** válasza:
59%

Jaj próbálja őket is felszedni de szánalmas.

En gyerekes apát is ismerek aki ugy állitja be az oldalát mintha szingli lenne. Soha egy csaladi kép vagy kapcsolati státusz. Tqlonozik horgászik.(csalja is a nőt persze)

szept. 22. 10:10
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Azt jól értem, hogy te meg az ő facebook fiókjában kutakodtál? Mert azt a beállítást, hogy "kivéve: XY és XY" a többi ismerős nem látja, az csak nála látszódik. Az okot nehéz megmondani így, hogy bizonyos közös képeket láthatják ők is, csak a többit nem. Még azt tudom elképzelni, hogy lájkolta azokat a képeket valaki, és azt nem akarja, hogy ezek a nők lássák, hogy ő annak a valakinek az ismerőse. (Ha az ismerősök listája amúgy rejtett nála.)
szept. 22. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!