Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit körbeugrálnak a nők?
Létezik ilyen jelenség átlag férfiak körében?
Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom, azóta viszont nem tudok róla, hogy tetszenék valakinek. S mivel senki nem kezdeményez, vagy senki nem "szólja el" magát, hogy ennek meg annak tetszel, így én nem is erőlködök senkinél. Úgy vagyok vele, hogy semmi értelme futni a nők után, legalább megkímélem magam a visszautasításoktól. Különben meg, ha valaki nem tetszik az hidegen hagy érthető módon, aki meg bejön azzal úgy vagyok, hogy neki én úgysem lennék elég és már túl is léptem rajta.
Erre megkaptam, hogy ne csodálkozzak akkor, ha így egyedül maradok. Valóban létezik még olyan a mai világban, hogy egy pasi kitartóan udvarol és meghódít egy nőt?! Mert szerintem nem. Valószínűleg az én létezésemről is sokan tudnak a környékemen, de mivel nem vagyok jó parti, nem vagyok nézve semmibe, így ezért nem akar senki a barátnőm lenni.
27/f
Úgy lesz valószínűleg, megfogadom a tanácsod!
Akkor igazán szerencsés vagy, hogy ezt ő nem használja ki.
4
Én sem használom ki, pesog kapok ajanlatokat bőven férfi kollégaktol. Ha megtenné, mehetne...
Az a baj, hogy ti már az udvarláshoz is gyávák vagytok.
Biztos lehetsz benne, hogy ha egy nő nem tart vonzónak, akkor 100 évig is udvarolhatsz neki, nem fog vonzónak tartani. De ha fülig szerelmes is beléd, sose fogod megtudni, ha egy kicsit nem próbálsz közeledni.
Nem is udvarolni kell először, hanem teljesen hétköznapi módon viselkedni vele. A szimpátia hétköznapi helyzetekben is érződik. Utána lehet kicsit flörtölni, elhívni egy kávéra, üdítőre csak úgy. Nem fog elmenni, ha esélyed sincs.
De egy nő se fog neked udvarolni, mert még mindig azt szeretnék a nők, ha őket hódítanák meg és ha a férfiak lennének a bátrabbak meg az erősebbek.
9-es, ez igaz. Kell egy hobbi, ami miatt kimozdulsz, egy munkahely, ahol emberek/kollégák, ügyfelek jönnek-mennek.
Tanfolyamok (pl.nyelv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!