Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket zavarna, ha a nő nem "körbeugráló" típus?
Tegyük fel, van egy nő, aki
- nem küld 8000x szívecskés szmájlit, meg egyéb rózsaszín cukormázas emojit chatelés közben,
- nem liheg körbe benneteket, mint egy hiperaktív kölyökkutya, van "magánszférája",
- nem írkál ki közösségi oldalra minden percet, "most eszek a szerelmemmel", "most itthon vagyunk az életem értelmével",
- stb.
Titeket ez zavarna?
Olyan ostoba ez a kérdés...
Ép ember nem akar egy mániákus párt maga mellé. De azért ha lefinomítjuk ezt a kérdést úgy, hogy :
-Nem küld hangulatjeleket, amik segítik értelmezni a szöveget és kifejezni az illető mondandóját írásban (1-1 emojit sem)
-Nem örül a párjának, nem hiányzik neki néha, nem ugrik a nyakába, ha több ideje nem találkoztak, annak ellenére, hogy elvan egyedül és nem hívogat 2percenként
-Nem vállalja fel a kapcsolatot olyan minimális szinten sem, mint egy közös kép vagy a családi állapot megváltoztatása (mást viszont megoszt és van is profilja)
Akkor ott szar van a palacsintában. Legalábbis én nem tudnám elhinni, hogy szeret, mert annak oka van, hogy nem örül nekem és hogy kintről a profilja alapján szinglinek látszik. De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!