Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért fekszik le fűvel-fával?
Figyelt kérdés
Milyen nő az aki már legalább egy tucat férfival lefeküdt már? Mi értelme ennek?szept. 18. 16:44
51/60 anonim válasza:
A legalább egy tucat, az szám szerint 12. Egy mondjuk 40-es nő élete során 12 férfival lefeküdt akkor az szerinted vállalhatatlanul sok? Csak kérdezem. Ez szerintem bőven nem a fűvel-fával kategória, de azt sem értem, téged miért feszélyez annyira mások szexuális élete. Ja, bocs, mert neked nincs.
52/60 anonim válasza:
51: A nőket ez sokkalta jobban feszéjezi, előbb-utóbb rászoktak kérdezni mikor volt utoljára kapcsolatod stb. Én sosem kérdeztem erre rá és a legtöbb férfi ismerős is ezt vallja. Nyilván nem fer, hogy te elsumákolod, de ő tálalja ki kivel, hol és mikor mit csinált. Aztán meg ugyanúgy dobnád, mint ő téged, ha olyat hallana ami neki nem tetszik.
54/60 anonim válasza:
Nagyon szégyeljük magunkat.Legalább annyira,mint ti,hogy nem tudtok szexelni.
55/60 anonim válasza:
55,az hogy leprásként kezelnek a nők,az őket minősìti
56/60 anonim válasza:
Most hány éves az illető? Meet egy tucat pasi egy mondjuk 30as nőnek nem annyira piszok sok.. Főleg ha nincsen komoly kapcsolat.
57/60 anonim válasza:
Ha veled nem fekszik le egyik sem, akkor mégsem fűvel-fával azért.
58/60 anonim válasza:
47. De hát a jó szex nem 2 perc. Ha gyorstüzelő vagy, miért nem teszel a jobb szexért a nőnek?:)
59/60 anonim válasza:
Mert sok a fatökű vagy aki füvezik.
60/60 anonim válasza:
Folyamatos visszajelzésre van szükségük,hogy elég jó nők.
Személyiség zavarral és Nárcizmusal vannak megáldva!
Ha ezek nem,akkor gyermekkori traumák sorozata nincs tiztàzva.
Sajnálom őket,és keresenek fel egy orvost mielőbb mert amit csinálnak folyamat,az nem élet.!
És magukat is csak úgymond megalázák!
Sok sikert a gyógyuláshoz!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!