Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értsem meg azt aki fél attól hogy elhagyják?
Megérteni megérted gondolom most is.
Viszont én mint érintett azt mondom, ezt nem a te feladatod orvosolni.Egy felnőtt embernek magától kell eljutni oda, hogy ezt feldolgozza magában.Te a fejed tetejére is állhatsz, ha ő nem hajlandó magán dolgozni.
Ha valakinek egy normális, támogató párja van, az megtette a saját részét.
Miert kéne megérteni kezdjük itt.
Van egy zavart ember. Semmi kedvem nem lenne hogy mergezzen vagy rámragadjon a mentalitasa meg a haluzásai meg a pánikja görcsei sz.rságai.
Oldja meg, ne másokra terhelje.
Igen, ahogy írod is, ez őbenne van, az őtraumái, az őgondolkodásmódja, az ő hibás viselkedésmintái, az ő alkalmatlansága egy párkapcsolatra.
Zavard el pszichológushoz, segítsd az önbizalmát, rakja helyre a gondolkodásmódját!!! Ez az ő felelőssége. Ha akar párkapcsolatban lenni, akkor alkalmassá kellene tennie magát. Jobb esetben a párkapcsolat kialakulása előtt kellene ezt. Nagyon nem jó olyannal összejönni, aki nem érett, nincs olyan stabil lelki állapotban, ami szükséges lenne egy egyenrangú, féltékenységtől és elvárásoktól mentes komoly kapcsolathoz.
Tehát ja... zavard el, rakja rendbe magát!! Különben nincs értelme folytatnotok. Nyipván ha opyan, akkor belekezd, támogasd őt meg minden, ha ennyire szereted. És ha feldolgozta a kis traumáit vágre, és nem csak kapaszkodik rajtad, mint csecsemő az anyja bimbóján, akkor talán még lehet belőle kapcsolat is.
Én biztos össze se jöttem volna ilyennel amúgy. Érzelmileg még gyerek!! Én nekem ez az elsődleges javaslatom.akkor is, bármennyire nem tetszik. Időpazarlás az egészbe belekezdeni... ha viszont mégis akarsz, akkor állj a sarkadra te ia, aztán penderítsd meg a jó irányba, mert ennek így nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!