Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt lehet élni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehet élni olyan férfival,akinek minden mindegy? És ha igen,akkor mennyi idő az, ami alatt a nő annyira bele tud csömörleni az egészbe,hogy elhagyja emiatt?

Figyelt kérdés
Ma volt egy pici dologból (szerinte pici), veszekedés ami legalább már ezer és egyszer előfordult. Ő nem tesz annak érdekében semmit,hogy legalább egy kicsit is azt mutassa,hogy próbál idomulni és változni, én pedig nem engedek abból,hogy igen is megvan mindennek a rendje,és nem lehet rendetlenül élni. (illetve,ha ő így akar,akkor keressen hozzá olyan disznót,mint amilyen ő maga is). A szalvétától irtózik, így a nadrágjába törli az akármilyen kezét,legyen az zsíros,olajos, bármi.Szerinte,ez pitiáner dolog,szerintem nem. Nem neki kell kiáztatni, sikálni, meg mindent elkövetni vele,hogy az a folt kijöjjön. A mosogatót folyton telepakolja,nem lehet ott semmit sem csinálni miatta, de elmosogatni nem mosogatna el..Szerinte,ez szintén jól van így.Őt ezek a dolgok nem zavarják,sőt mondhatom azt,hogy áldozatnak érzi magát, ha szólni merek, adj isten akár veszekedéssé fajul. Nem tudom,hogy máshol is van-e ilyen,illetve ha a női fél az, aki rendszeretőbb, akkor titeket is úgy akarnak beállítani,hogy Ti vagytok a rosszak? (hölgytársaknak szól).Mit kezdjek olyan emberrel, aki nagy ívben tojik mindenre,és ezt hangoztatja is,hogy őt nem érdekli?
2023. szept. 26. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha csak barát (nem férj), akkor lapát. Ha férj, akkor szexmegvonás.
2023. szept. 26. 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, és ami még az agyamra tud menni,ha mondom neki,hogy nézzen körül a házban mi nincsen a helyén..akkor erre azt a választ kapom, ő nem szokta jártatni a szemét, majd ha arra jár,akkor esetleg felveszi a földről,vagy elrakja a helyére a dolgot.
2023. szept. 26. 14:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves első. Csak barát.
2023. szept. 26. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyni. Mást nem tehetsz. Ha vele maradsz, magadat minősíted.
2023. szept. 26. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki. Miért nem tartod magad ehhez:

"illetve,ha ő így akar,akkor keressen hozzá olyan disznót,mint amilyen ő maga is."

Aranyból van a pénisze, vagy azt hiszed másnál nem lesz szerencséd?

(Inkább egyedül amúgy, mint lusta, retkes disznóval.)

2023. szept. 26. 14:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Teljesen igazad van.Ennél azért jobbat is találhatok, ráadásul talán másutt nem megyek tönkre idegileg.
2023. szept. 26. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem neki kell kiáztatni, sikálni, meg mindent elkövetni vele,hogy az a folt kijöjjön."

Ez a baj. Ehhez van hozzászokva, hogy nyugodtan tespedhet, akkor is van tiszta ruha meg meleg kaja. Ha nagyon akarsz próbálkozhatsz "neveléssel", hogy ezentúl nem mosol rá, járjon piszkos ruhában ha neki mindegy, a maradékos tányért rakod elé, ha neki mindegy akkor neked is legyen az. De őszintén nem sok értelme van, pláne ha tudod, hogy ő neki jó retekben is, mert téged előbb fog zavarni.

Hagyd ott most, ne várd meg, hogy 2-3 gyerek is legyen a nyakadon. Hidd el nem csak igénytelen szarok vannak.

2023. szept. 26. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak barát. Szuper. Én megszüntetém ezt a státuszát.
2023. szept. 26. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ismerek ilyen embereket. És nem hinném , hogy képesek valaha is változni. Egyáltalán ha nagy nehezen ráveszed egy kis változásra akkor se képes normálisan megcsinálni . És akkor még össze kell vele veszni minden más , alap dolgon, hogy szép lassan felneveld. De szerintem előbb szórnák ránk a földet.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom , de szerintem is a szakítás marad vagy a megszokás . És . Esetleg, ha szakítasz akkor megpróbál magától felnőttként viselkedni és kiérdemelni egy második esélyt. De ha nem akkor nincs mit tenni. Keressen magának egy gondozót .

2023. szept. 26. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy lakótársat elküldenék az anyjába, ha ilyen szinten rendetlen volna, nem még a barátomat.

De te ahelyett, hogy most kidobnád, inkább kérdést írsz ki :D

2023. szept. 27. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!