Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mik a legzavaróbb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mik a legzavaróbb, legtipikusabb férfiszokások általában? És mik a legpozitívabbak?

Figyelt kérdés

Pl.:

negatív: bámulás, undorító viccek, igénytelenség, stb.

pozitív: határozottság, udvariasság, ápoltság, kulturált öltözködés, stb.

A kérdés célja az, hogy akik olvassák a válaszokat, lássák, hogy milyen tipikus viselkedéseket kellene kerülni, és mikre figyelnek fel a nők.

(Ha valakinek van kedve, kiírhatná a kérdést fordítva, tehát hogy a nők mikben viselkednek tipikusan, és zavaróan, és mik a pozitív viselkedési szokásaik.)

Nem savazás a cél! Hanem hogy a másik nem szemszögéből milyen tulajdonságok tipikusak, zavaróak, idegesítőek, és ezeket tudatosan fel lehessen ismerni, és elkerülni. Ebből így lehetne tanulni, hiszen a férfiaknak fogalmuk sincs, hogy a nők milyen jellegzetes, és bosszantó dolgokkal szembesülnek nap mint nap.

Ezek után fel lehetne sorolni, hogy milyen tulajdonságokra figyeltek fel. Ebből minden férfi tanulhat, hogy mivel kelthet pozitív benyomást a nőkben.

Ha lehet próbáljatok normális, építő jellegű válaszokat, vagy kommenteket írni.

szept. 18. 12:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Pozitív:

- figyelmesség, udvariasság (nekem mindig nagyon pozitív és kedves gesztus, ha előreengednek valahol pl.)

- védelem, biztonságban érzem magam mellette (nem is kell, hogy ismerjem, de nagyon hálás vagyok azért, ha vki kiáll mellettem vagy megvéd egy olyan helyzetben, ahol védtelen vagyok)

Negatív:

- hímsovinizmus (vagyis ha 4 fal között csinálja a nőjével, akinek ez oké, felőlem rendben van, csak rám ne erőltette akár munkában, akár itthon), ill. amikor vki feministának hazudja magát, de igazából csak kicsemegézi a hísovinizmusból és a feminizmusból is a neki tetsző dolgokat; kettős mérce

- undorító kocsányon lógó szemmel való bámulás

- párkapcsolatban félrekacsintgatás meg alulöltözött nők lájkolása közösségi médiában

Ill. vannak dolgok a pozitívum kategóriában is, amik nekem pozitívumok egy férfitől, de nem tartom férfidolognak, mert nőtől ugyanúgy tapasztalom... ilyen az intelligencia, a jó (nem egybites) humor, a világra való nyitottság.

szept. 18. 12:19
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Tökvakargatás a leggázabb. Kerülendő!
szept. 18. 12:33
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

A golyók igazítása, nemiszerv simogatása és a köpködés nagyon gusztustalan. Volt egy kollégám aki munka közben, beszélgetés közben mindig a nemiszervét igazgatta és már annyira zavart, hogy rá szóltam. Elpirult, bocsánatot kért és előttem többet nem csinálta.

Azt is gyűlölöm amikor mész az utcán és köpködnek, vagy turháznak. Fúj. Nem is vagyok olyan férfival együtt aki ilyesmikre képes. Amúgy zavar az állandó káromkodás is. Egyszer kétszer kicsúszik az ember száján, de folyamatosan nagyon ciki. Aztán ide sorolható a tisztelet hiánya is, a beképzeltség.

Ezeknek az ellentéte alapnak kéne, hogy legyenek és nem pozitívumnak.

szept. 18. 12:46
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Negatív:

1. Tökvakarás.

2. Köpködés.

3. Pofátlan bámulás.

4. Ha egy férfi kb bármilyen szövegkörnyezetben talál valamit amiből a saját farkára asszociálhat és persze bőszen hangoztatja is.

Pozitív:

1. Figyelmesség

2. Problémamegoldóképesség/határozottság

3. Segítőkészség

4. Jó humor

szept. 18. 13:22
 5/15 anonim ***** válasza:

Inkább a pozitív dolgok:

Gyakorlatiasság, tájékozottság,

Humor,

Kezdeményező,

Egyszerűsít nem bonyolít

Jó logikai érzék, értelem, szívósság, terhelhető.

szept. 18. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
A tökvakarással nem tudom mi a baj, eleve viszkethet is, meg állhat úgy, hogy az baromira zavaró.
szept. 18. 14:08
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
De gusztustalan ránézni... szóval ne premierplánban csinálja a jóember, hanem vonuljon el.
szept. 18. 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is van, hogy bevág a bugyi ami rohadt zavaró, mégsem kezdem el nagyközönség előtt farmeren keresztül kiszedni a seggemből meg a punc@mból...
szept. 18. 14:10
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
Bocs de én meg nem fogok csak ezért mellékutcákban tekeregni.
szept. 18. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom eddig sem zavart, hogy a nők többsége ezt gusztustalannak tartja...úgyhogy egészségedre.
szept. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!