Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire lazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire lazán kezeli ezt a barátnőm? Nektek mennyi idő kellet, mire ellazultatok a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2 hete vagyunk együtt, de a barátnőm az első együtt töltött éjszaka után már simán elment nálam elvégezni a nagydolgát, mindenféle zavartság nélkül bent volt 10 percet. És teljesen lazán kezeli ezt az egészet, napi 2-3x simán 10 percekre eltűnik a wcben és kijelenti hogy dolga van, én meg a másik szobában várom. Ne értsetek félre, én nagyon örülök, hogy ennyire felszabadult mellettem, csak szokatlan, mert előző barátnőim agyon aggódták magukat emiatt, fél év után sem mertek kakilni napokig, mert hogy ez milyen kínos stb. Igazából tabu volt az egész és ezért nagyon meglep ez, néha már én vagyok zavarban, hogy mit csinál már ennyi ideig. Esélyes hogy nem tetszem neki eléggé, és azért nem feszül ezen?

szept. 16. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Valóban ez a normális.de nem ilyen hamar 2 hét után..xd azért kicsit több idő kellett volna.
jan. 11. 08:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Beszarás ez a kérdés… Össze se tudom számolni, hogy anno, tiniként hány olyan eset volt, amikor már feszült, ingerült voltam, fájt a hasam, mert szemérmességből nem mentem el a páromnál kakilni…

Se téged nem értelek, kérdező, se a 11-est. Miért, mit kéne csinálnia? Ha friss kapcsolat, és nőről van szó, akkor szorítsa össze a fogát, és vigye haza? Vagy ha mégis elmegy, mert már nem bírja tovább, akkor órákig iruljon-piruljon, tördelje a kezét, kérjen bocsánatot?

„néha már én vagyok zavarban, hogy mit csinál már ennyi ideig” „én meg a másik szobában várom” Elmondásod szerint 10 percről van szó, ami nem is sok, nem tudod magad 10 percig elfoglalni? Te amúgy nem kakilsz, amikor ő ott van?

„és kijelenti hogy dolga van” Ez is teljesen rendben van, diszkréten közli, nem azt mondja, hogy megyek, és jól kiszarom magam, nem ecseteli utána sem a produktumot.

„Esélyes hogy nem tetszem neki eléggé, és azért nem feszül ezen?” Nem, egyszerűen csak normálisan kezeli a dolgokat, nem gátlásos, és nem pironkodik egy olyan testi funkció miatt, ami mindenkinél megvan.

Azóta amúgy mi a helyzet?

jan. 11. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!