Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel nem rég ismerkedtem meg. Sokat beszélünk msnen is, és élőben is. Mikor rám néz akkor olyan mintha csillogna a szeme. Honnan tudom, hogy csillog a szeme?
Tudom eléggé fura a kérdés, de van egy srác akivel nem rég ismerkedtem meg. Sokat beszélünk msnen is, és élőben is. Mikor rám néz akkor olyan mintha csillogna a szeme. A barátnőim szerint csillog is a szeme, de honnan lehet ezt tudni? Mit kéne látnom ha a szemébe nézek? Mikor csillog valakinek tényleg a szeme? Mik az erre utaló jelek?
Egy tanácstalan 15 éves lány.
Ja,és a válaszok legyenek értelmesek...tudom a kérdés furcsa, de hátha tudja valaki erre a választ...
A csillogó szem a vágyakozás egyik jele! Lehet hogy vannak olyanok, akiknek mindig csillog a szeme, hogy nekik az a normális...
D aki szerelmes, annak ragyog a tekintete, mint akit elvarásoltak (és belepiulok az emlékébe egy bizonyos szempárnak)
Kezdhetsz reménykedni, talán valami komolyabb van a levegőben!!;)
megintcsak köszi a válaszokat! :))
3.válaszolónak: hát lehet hogy alapból csillog a szeme ezt még nem nagyon néztem meg :D viszont mostanság már nem csillog. vagy nem figyelek annyira alaposan? amúgy tudtam, hogy akkor is csilloghat vkinek a szeme ha lázas :)
4.válaszolónak: huhh hát remélem van valami komolyabb a levegőben!! :DD és köszi a bíztató választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!