Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő mondja egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő mondja egy férfinak azt, hogy szeretem amikor mosolyogsz, ez furcsa? Hülyén jön ki? Vagy lány is mondhatja fiúnak?

Figyelt kérdés

szept. 15. 21:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mondhatja :)
szept. 15. 22:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Miért ne mondhatná?
szept. 15. 22:02
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fura. Én is mondom a barátomnak és ő is nekem
szept. 15. 23:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Necces szerintem: ha a pasinak vannak barátai, tudja a közösségi élet szabályait, akkor nincs gond, de ha inkább introvertált, magányos az illető, akkor tudja a pasi félreértelmezni a dolgokat.
szept. 16. 07:46
 5/19 A kérdező kommentje:

Ha egy ismerősnek mondom, aki nem barát, jó a kapcsolatunk, de felületes, az félreértheti?

Vagy beleférhet mint kedveskedés. Ha neki és nekem is van párom.

szept. 16. 08:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Az igen

Úgy fura, ha kapcsolatban vagy és úgy mondod pasinak, főleg ha ő is kapcsolatban van. Az elég félreérthető

Felületes kapcsolatban szerintem nem mondunk ilyet

Ha a pasim azzal jönne haza hogy valaki csajszi dicséri a mosolyát az úgy jönne át hogy nyomulnak rá

Én meg pláne nem mondanék ilyet pasinak miközben van barátom, épp azért mert félreérthető

szept. 16. 08:28
 7/19 A kérdező kommentje:
6:köszönöm, na ezt nem tudtam, hogy merjem e neki mondani vagy ne. Mert amúgy tényleg nagyon szeretem a mosolyát.
szept. 16. 08:33
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy kollégám akinek nagyon szép a mosolya, tiszta fogkrém reklám, de én sem mondom neki mert furán jönne ki.

Ha pl a többieknél feljönne szóra a téma és ők is megjegyzik hogy milyen szép a mosolya én is helyeselnék de magamtól csak akkor mondanám ha mind a ketten szinglik lennénk

szept. 16. 08:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy beleférhet mert szoktunk egymásra mosolyogni, és néha viccesen hozzámszól.
szept. 16. 09:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félreérthetőség szempontjából a "tetszik a mosolyod" és a "szeretem a mosolyod" nem ugyanolyan. A másodikat könnyebb ártatlanul érteni, vagyis úgy, hogy "szeretem, amikor mosolyogsz, jó kedved van". Ez szerintem belefér simán egy baráti kapcsolatba is, úgy, hogy mindenkinek van párja. Ha viszont csak egy távolabbi ismerősről van szó, nem barátról, akivel nem ismeritek azért annyira jól egymást, akkor ez is lehet necces.
szept. 16. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!