Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő mondja egy férfinak azt, hogy szeretem amikor mosolyogsz, ez furcsa? Hülyén jön ki? Vagy lány is mondhatja fiúnak?
Ha egy ismerősnek mondom, aki nem barát, jó a kapcsolatunk, de felületes, az félreértheti?
Vagy beleférhet mint kedveskedés. Ha neki és nekem is van párom.
Az igen
Úgy fura, ha kapcsolatban vagy és úgy mondod pasinak, főleg ha ő is kapcsolatban van. Az elég félreérthető
Felületes kapcsolatban szerintem nem mondunk ilyet
Ha a pasim azzal jönne haza hogy valaki csajszi dicséri a mosolyát az úgy jönne át hogy nyomulnak rá
Én meg pláne nem mondanék ilyet pasinak miközben van barátom, épp azért mert félreérthető
Nekem is van egy kollégám akinek nagyon szép a mosolya, tiszta fogkrém reklám, de én sem mondom neki mert furán jönne ki.
Ha pl a többieknél feljönne szóra a téma és ők is megjegyzik hogy milyen szép a mosolya én is helyeselnék de magamtól csak akkor mondanám ha mind a ketten szinglik lennénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!