Az mennyire furcsa hogy már 11 évesen zavart hogy lecartak,vagy épp beszóltak a lányok?
Figyelt kérdés
azóta se beszéltem,nővel,40 hez közeledve,elég s.zar érzésaug. 8. 13:43
1/5 A kérdező kommentje:
meg ugye nem érti az ember a helyzetet,azt mondják a nők,hogy alig találnak pár évente olyan férfit aki nem csak a sexre megy,én nem arra megyek,mégis leprás vagyok.meg a szinteden próbálkoz....nem topmodellekre írtam,egyébként úgy vettem észre az átlagos nők nem hogy nem próbálkoznak férfiaknál,pedig ha annyira nehéz helyzetben vannak ők is próbálkozhatnának,de még társkeresőkön is csak miamiban nyaralós,szaunázó,képeket posztolgató cicababák vannak.
aug. 8. 13:59
2/5 anonim válasza:
Nem furcsa. Az ember társas lény, valamennyire mindenkit érdekel a másik véleménye, vágyunk a társaságra, a szerelemre. Az, hogy 40-es pasiként nem volt közöd a nőkhöz, nem olyan szerencsés pártalálás terén. A nők ebből azt szokták leszűrni, hogy okkal nem kellett senkinek, biztos valami nem stimmel benne. Hiába nincs így.
aug. 8. 14:36
3/5 A kérdező kommentje:
2.Ok,akkor így is marad
aug. 8. 14:59
4/5 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy nem lessz sok komment,most nincsenek fennt kötekedő tagok,ezek szerint
aug. 8. 15:55
5/5 anonim válasza:
Szerintem úgy általában próbálj több személyes emberi kapcsolatot kialakítani. Amihez jó alap, ha tudod, hogy mi érdekel szenvedélyesen az életben. Ha nem tudod, akkor próbáld kibontani a személyiségedet jobban. Kísérletezz. Meg próbálj megtanulni viccesnek lenni. Ilyenek. Ne add fel.
aug. 8. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!