Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van lelkiismeret furdalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés

Párommal probléma van a házimunka kapcsán. Én sokkal többet csinálom mint ő. Ő képes hetekig nem foglalkozni vele, de viszont amikor igen akkor lelkiismeret furdalásom van hogy "de hát csinálja ő", miért teszem mégis szóvá..

De ekkor is csak ilyen tessék lássék módjára..

szept. 15. 10:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Pedig mikor én csinálom ő nem segít semmit. Viszont ha úgymond ő áll neki akkor közösen csináljuk vagy mondja mit "csináljak"
szept. 15. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd békén.
szept. 15. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Leulsz leirod parirra milyen hazimunka van es heti/havi/napi hanyszor

Majd leulteted es elmondod h minden tavakenysegbol vagy a felet vallalja vagy beosszatok kie melyik.

Pl a mosas heti2x a tied o meg heti 2x proszivozik.

A szemetet neki kell levinnie naponta cserelni a zsakor es a kukat is rendben tartania te meg mosogatsz.

szept. 15. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
36%

"Párommal probléma van a házimunka kapcsán. Én sokkal többet csinálom mint ő." - Fordítsd meg ezt olyanra, ahogy ő mondaná: Párommal probléma van a házimunka kapcsán. Ő sokkal többet csinálja, mint én.

De tulajdonképpen miért csinálod te a többet?

szept. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!