Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok amikor elutasítotok egy pasit nincs lelkiismeret furdalásotok?
Diszkriminatìv kérdés 😀
A férfiaktól is kérdezzük meg, mi is szoktunk visszautasìtani 😂
Ha eleve nincs esélye nálam, hiába próbálkozik, akkor általában nem, de persze szándékosan nem szórakozok senkinek az érzéseivel, nem akarok senkit sem megbántani.
Most viszont egy kicsit van, mert van egy plátói szerelmem, akivel viszont elég sok időt töltünk együtt, és nem kizárt, hogy hamarosan történni fog valami, akkor meg elég egyértelmű, hogy onnantól vele kell majd lennem. Viszont mivel csak plátói a dolog, én közben ismerkedtem más srácokkal is, kerestem valamit, ami működőképesebbnek tűnt, de végül csak alkalmi kapcsolataim lettek. Viszont az egyik srác mondta, hogy többet akar. Tényleg jól éreztem magam vele, nem csak az ágyban, de külföldön él, és így nem igazán látom vele a jövőmet, meg ha itt élne és esetleg őt választanám, a plátói szerelmemet ugyanúgy gyakran kellene látnom, és ez okozhatna bonyodalmakat. Szóval most úgy néz ki, hogy az itteni pasival lehet valami, és nem is nagyon keresem a másiknak a társaságát főleg ezért, de ugyanakkkor sajnálom, mert tényleg láttam benne is valami különlegeset.
20-as/L
Nincs. Nekem nem igazán szokott semmiert sem lelkiismeret furdalasom lenni.
Ahhoz nagyon el kell valamit Csesznem, nagy katasztrófának kell lennie hogy nekem lelkiismeret furdalasom legyen.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!